![]() |
#1 |
![]() Dinlemek için : Hemen Tıklayın Keyifli dinlemeler Crazy Ulaşım : www.fb.com/hyperrhyme.crazy Crazy Fan Page :www.facebook.com/crazyofficialfan Badur Ulaşım : www.fb.com/OnurBadur Fan Page : www.fb.com/BadurOnur Q'Life Record's : www.fb.com/QLifeRecords İndirmek için : http://hotfile.com/links/194857819/c...0_Alt.wav.html Sözler : =Crazy Verse= peri lazım..gel buraya deli gibi yazdır bana hadi ben duramam yerin hazır..oldu tamam yaş limiti yok tabi rape doldu salak full o tarzım...sahtesi yok habire farklı beatle raksediyoz hele bi kere bi dinle bak nediyom boşa katlediyoz çaba sarfediyoz (Hahaha) bize bilenen adam bizi bilene kadar tabib ara bul gel rape dilenen adam keşif için gerekmez benim dilime radar rapi bırak trtde pepe girene kadar yine bize konu hadi rape konuk ol gel tepelere kodum onu bu mu senin ikonun rape filo kur donat hadi,donandı mal deki bana rapi okut hocam,onaltı bar =Nakarat = sahnede kalamadı bak barınır avazı kadar budala bu 16 ağır kaçıcak flowumda arar anca bi hata =Badur Verse= Van tu tiri ve de foro Tatlıses tribine bulamadı konu Henüz bunamadım bro seni kınamadan otur Rap yapmadan önce teomanı oku Sana sunamadım onu bana kulaç atıp sonuç alamadın hadi buna da kulak açıp somurt Sona kalanını donuk mola durağına yolun bulamadın oyun sonu kucağına konuk onu bırak hadi moruk kafiyem mi sorun raple dolu torba sana kokulu kuku bunu okuma kusur aramak için unut hadi geçmişini sen de kokana bulup Simli tokana uğur benim katana kutum Senin makatı tutup terim kanına kutup Etkisi yaratacaktır yarana tuzum Aman ters tepki yapma sakın bunu unutup |
|
![]() |
![]() |
![]() |