![]() |
#1 | |||
![]()
Çatı Katı Records® - Kasım - 2014 Mix & Mastering; Liyakat Çatı Katı İletişim; https://www.facebook.com/AtticRecordz?fref=ts Capone İletişim ; https://www.facebook.com/Caponefan?fref=ts Sözler Oturdum aynı camda gördügüm mevsim kıs Sen , agacın dallarından kopmus bir yaprak Bedel mi istedigin , harab eden fırtınanın Vucüdum kemik kaplı neden kırdıgın kalp Üzülmedim kaybedisin sonuncu anı degil Sevinmedim çünkü kazansamda tek benim Yarım kalan , gereken tamamlamak Sen , sen diye baslayıpta hiç bitirmedim Kavusmak icin ayrılık gerekli mi Sen , bu aska kalkan olan duyguların katili Yinede beklemek güzel duragın dogruysa Lambaları kırmızı bak daha fazla kanımdan Bekledigim mucize bir cennettin kapısı Sen , tepemde mavi bulut içimde kapkaranlık Geçmisin bütün izleri çektigim bir hastalık Bu huzur , sadece insan olanı anlatır.. Nakarat Hayal kattım gündüze bir ısık Sen , burada ol veya olma Ela gözlerini gözüme bir kır Sen , görmesende hep orda Hayat kattım gündüze bir ısık Sen , siyahsan beyaz olma Ela gözlerini gözüme bir kır Sen , sen degilsen ben olma Anlatıcam tamam nasıl bi halde yasadıgımı Yor bir kere hayra ölüm bende dokuz canlı Demek ki kazanmakta yetmiyor be azrail Yanımda tek dostum bir kalem ve bir kagıt Perdeler gözümde yas atesten bir melek Elimde sen kokan bir mendil alda bir dene Belki anlarsın , belki anlamsız ask Evlilik bir ömür , kalansa binlerce senet Bir yudum yasam bu sanki bilindik bir hikaye Önce mutluluk ve sevgi , sonra mahkeme Bir tarafın barısta , bir digeri kanla bıçak Bir gözünde yolda iken dönmemek gerek Çek kapıyı kapat rüzgar estirme kadın O düsündügün gündüz düsündügün karanlık O gölgeler benim , ben duymadıgın fısıltı Bütün bunlar bir ustalık bak yokum basardın Nakarat 2x Hayal kattım gündüze bir ısık Sen , burada ol veya olma Ela gözlerini gözüme bir kır Sen , görmesende hep orda Hayat kattım gündüze bir ısık Sen , siyahsan beyaz olma Ela gözlerini gözüme bir kır Sen , sen degilsen ben olma |
||||
![]() |
![]() |
![]() |