![]() |
#1 | |||
![]()
Terminal Yapım® Mix & Mastering; Liyakat Video Production By; Capone Sözler; Adım kapo , sanım siyahtan tarot Göremez kahin olsa terminalde her kesim baron Dar nesil yok ol , benim kalkanımda flow Krom kaplı silahtan kaçamaz bir kaç tane kıro Elimde rap bi banknot yanarken hep pro Ben dokuz parça yarattım ve kesmedim bi doz Esmeyen lodosla aynı esneyen godoş Esip gürleyen bir kaosken sakın verme koz Terminal bir akımdan tek başına icon Hasıma dinletin battle'sa konu yok bi yerde klon Speedy gonzales ,bi rüzgar estti resminizde Pistte bizler , gelip arkamızda koş Satılık karakterin değeri tek bir paund Blok koydum üstüne birazdan artıcak ciron O parçalar niye fazla slow Al ozaman eline bir renkli balon Nakarat x2 Es kavra , yarım iskandal İz kalmaz ama risk alma Bugüne , bir sandal seni bir Sallar risk alman aptalca Rap güç demekse burda toplanan bir takım Ve doksan altı bpm kaldıramaz kantarın Dur , anlaşıldı verdiğimde farkını Dost demek yatak pompası aynı kaltağın ( Hah ) Aç kapıyı dinle rap mi bizde el yapımı Sonunda dert alıp koşanda yerde kapaklanıp Şuan ambalajda , terzi benim kapat ağızını Anlaman için gerek beyinde birazcık akıl Bir olur mu hiç kediyle aslanın bir tırnağı lan Diss vermedim ya evet bu yüzdende doymadın Eyvallah, yüzlerini saklayıpta parlatın Bir cahil herif gelip bugün ne yaptığımı sormasın Kafeste nazım aga , terminalde istilası Razıyım hatta bugün hiç parçalarım satmasın Ben istedim lan , bu hissettiğim algıdan Bir problemin varsa kabul yeterli diss atman Nakarat 2x Es kavra , yarım iskandal İz kalmaz ama risk alma Bugüne , bir sandal seni bir Sallar risk alman aptalca |
||||
![]() |
![]() |
![]() |