![]() |
#1 | ||
![]()
Konu melodrama tarafından (04-18-2008 Saat 09:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bombastiq Üye
|
![]() Bu son satırım size.! belki ölüm döşeğinde... Ve bir daha yaşamamak üzere! güle güle sevdiklere! Ya Bismillah yürü kul! bu diyar sana çok gelir! Beni anlatmaya gerek yok... yaşayanlar iyi bilir! gözü kapalı imza atarim ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Heveslisi
|
![]() xxx: Söylediklerin ucu kırılmış kalemin yazıkları gibi bulanık.. peri: İntihar ediyor düşüncelerim değilim ben herkes gibi kuklalık.. xxx: Anlamsızlığın anlamını çözmekte henüz çok toysun.. peri: Yanılıyorsun anlamıyorsun .. DeRiN BaHRa.; Toprağa kuruntu biçen çoraklarım,tekerrürlerime bayattı Kuru kelam,haşim surat,kurtlarıma cazip,çürük elmaydı Hışım sattı vah-ı,kuşku aldı ah-ı,âmâlarım,surduşa topaldı Akkışlara,karakaşlarım,önsözüyle fısıldayan,kuru bi takırtı Gamzelerimin çizgileri kısalırken,ayaz gözyaşlarım boy attı Yelkovanlarımın kapladığı,şemsim battı,ay dede çeşmini açtı Kasvet somutlarımı,halvet soyutlarım,teriyle,balçıkla sıvadı Katre,katre yağmur yağarken,aynalarım,sellerimle çatladı Ağaçlarım,ormanlarıma,hamlık evresi,sularım,kurumuş ifadesi Hamamlarıma sığınsa,pasaklı saflığım,temizlenmez saf iradesi Kurşunlarıma kefildi kebir bi nefir,sûretim,ak silahlarımı kemirdi Kışlarımla tanışan,karlarım,tir,tir titredi,darağacım kesmiş ipini Hayırlarım,şerlerime zırhlı bekçi,şerlerim,hayırlarıma rüşvet biçti Sırlarım,körebeye,çorba parası verirken,yaralarımın,kabuğu biçildi Surduşlarıma misafir olan âmâlarım lal,kararlarım,hislerime aval Kırkharamilerim,narin kırklarını kırar,alçılarım;malum sofrayı kurar Street Fairy ; Aykırıyım doğanıza benim kurduğum hayallerim infazlık.. Zamanla azad ettiğim meleklerimin bıraktığı izler artık yıllık .. Nakavt olmaktan korkar bi çoğunuz zorlanmadan kazanılan zaferler hayırsız.. Ağır çekimde ağır ağır iner ab-ı hayatınıza 1000 ton ağırlık.. Elimde tuttuğum kalbi, güneşe azad ettim ama güneş ona tutulmaz.. Elinde oynarken eziyet etmessen oyuncakların kırılmaz.. ( evet kırılmaz ) Zamanında kimsenin olmadığı bi boşlukta Peri kimse anlamaz.. ( anlayamaz ) İstemediğin sürece çarpışanlar sana çarpmaz,kötü sana hiç koşmaz.. Yarasa yasasının yararı kalmadı çürümüş yaralarınız.. Paramparça olmuş insanlığınız buğulanmış ruh parçalarınız.. ( Çok zavallısınız ) Uzun uyunacak tek uykudur ölüm, o bulur sizi kasıpta kaçmayınz.. ( korkmayınz ) İblise koşarken RABB'e ayrılık mektubunu kendi elinizle yazdınız.. Biz aynı yolda ilerleyen ayrı kalmış kalpleriz.. Beti bereketi kalmamış beklentide beklentileriniz.. ( beklemektesiniz ) Betimlemesi imkansız kötülüktesiniz her geçen gün gelişirsiniz.. ( belki bi gün ) Pusat yolunda azraile takıla kalınca aptal aptal ah vah edersiniz .. Bunca zaman söyleyin lan akla karayı neye göre seçtiniz ? Âmâ:kör Surduş:sağır Kebir:Büyük Nefir:Topluluk,Harp için seferber olan cemaat Aval:kefil |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Heveslisi
|
![]() DeRiN BaHRa Verse Tırnaklarımın tuttuğu namlu moral almışken,sıvaz dikti günah Dilim onca sevapla sevişirken,hakikat içini dolduran akıl ispat ! Semaya bi posta uçurtma,inziva hali bürünen gül,fake hüma Nasır tutan beddua,sulu göz bırakırken,yorgun düşen dua (kastır).. Nefis iştah kabartırken,geniş gırtlak tıka,basa nahoş bi kutu ( keyy ) Ağaçlarımdan sarkan meyvelerim,kurtlarıyla eser bi nevze su (ab-ı ) Sığınak olurken göz çanaklarım,birikmiş bi sırat dolu bereket Takdir-i ilahi,onca çıkan kelek,boş ki azrail sağanaklara ibret ( kelek ) Noktalarım,öznelerime koyarken hipotek,hoş ki yüklem lade Lakin kaç kese at ruha,bardağın dolu tarafından baksın hele (kaç kere..) Fes düşerken,meralarımdaki bilinçsizlik tohumlarımda serin esin Sabır hali bürümüş iblis,pervasız kaç takla atabilir ki,melek bilsin.! Işığıma hücum eden kaçan karanlık,onca heba altında sürün,küçül Fikirlerimi sorguya çeken fikir,ilim-irfan bilir kişiliğe lal bürün,ötün ! ( sessiz.) Dünlerimin tadilatı gelmişken,bugünlerim,dünlerime ihraacatı kesmiş Bugünlerim,yarınlarıma ithaalatıyla benimsenmiş ki,mazi iflas etmiş . ( mola...) nakarat Matem-yasla yaslı havada kararmış ve yüzüm zifiri karanlık pak, bir aydınlıkla boğuşmadım bende ki tam salaklık tıkandık çeyreğinde kaderin sorularında saklı sitemim pek bi mutlu olacaksa dünya; -kafama sıkar giderim- yek_ahenk Verse Sorgularım sualsiz kaldı ki cevaplarım benden öteye geçti Esen rüzgar arkamda; yel yerleri yerle bir etti Zaman dün ve bugüne odaklanmış, bak bugünü mazi bildi Karabasanlar ordusuna ruhum rüyada hicvetti.. Dün görülen yersiz bedevi, dünya sulhta benden kıymetli Sustalı bir yasak var önümde, hani hakir değil herkes kardeşti Kalleşti sanki, yalan söze doğru demeyip 9 köyden kovulan Ah-ı kaldı bende yar-ın her sözümde o değilmiydi gocunan Hayale kaplıydı bana teşbihle sunulup, teklifsizce açılan Dost diyip şahadet parmağımla gösterdiğimmiş beni yanıltan Ömre karşı bir yergi bu Ama sitem değil Rab'be uzanan Yaradan yazdı yazgımı, bozulmaz kader deyip oynanan Kafiyelerim sıktı seni,sanma her satır ihtirassız bir yalan 17 senemi film ettim, ne vardı akılda kalan Hep sonu aynı ki tekerrürden ibaret, siyaha uzanan Baş rolünde ben varım, sindi içime nasıl olsa onca yılan nakarat Matem-yasla yaslı havada kararmış ve yüzüm zifiri karanlık pak, bir aydınlıkla boğuşmadım bende ki tam salaklık tıkandık çeyreğinde kaderin sorularında saklı sitemim pek bi mutlu olacaksa dünya; -kafama sıkar giderim- hüma:diken takdir-i ilahi:rab'ın uygun gördüğü üzere lade:akılsız lal:sessiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |