|
![]() |
Sagopa El kadar Cocugu dövmekten göz altında :D |
![]() |
Seçenekler
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() İzle! Sagopa Kajmer olarak bilinen rapcı Yunus Özyavuz, yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte 11 yaşındaki hayranı Ç.D'yi dövdükleri iddiasıyla gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre olay saat 15.00 sıralarında Ataköy'de meydana geldi. İddiaya göre, Ataköy'e geçtiğimiz günlerde taşınan 11 yaşındaki Ç.D, arkadaşlarıyla birlikte sitede dolaşırken, bir arkadaşının Sagopa Kajmer'in evini göstererek "Burada oturuyor" dedi. Bunun üzerine Ç.D., hayranı olduğu Kajmer'i görmek için giriş kattaki evin camından içeri bakmak istedi. Bu sırada yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte dışarı çıkan Sagopa Kajmer, iddiaya göre küçük hayranını saçından çekerek sürükleyerek evin içine soktu. Bu sırada kapıyı kilitleyen Kajmer, küçük çocuğu dövmeye başladı. Ç.D'nin arkadaşlarının durumu ailesine bildirmesi üzerine, site sakinleri ve aile küçük çocuğu Kajmer'in elinden kurtardı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle, Kajmer ve eşi gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Darp neticesi gözü moraran Ç.D ise polisler tarafından götürüldüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Çocuklarının ünlü rapçı ve eşi tarafından darp edildiğini iddia eden Ç.D'nin anne ve babası polis merkezine gelerek şikayetçi oldu. Ekip otosuyla sağlık kontrolünden geçirilen ünlü rapçi, görüntü alan gazetecilere, "Gel sana ifade vereyim. Neden çekiyorsun" şeklinde seslendi. Kajmer ve eşinin olaydan sonra karakolda verdikleri ifadede olayın sonrasında kendilerinin de darp edildiklerini öne sürdükleri öğrenildi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Hayatta herşey mümkün kimseden bunu beklemezdim demekte yanlış yapmışsada bayağı yanlış büyük bir olay olsada yapılmamalı bu kadarcık bişeydede hiç yapılmamalıydı.Yalnız sagopanın ruhsal durumunu merak ediyorum görüntülerde falan bakılınca çok tuhaf geliyor gözüme
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kafası güzeldir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |