![]() |
#1 |
![]() Beyler ve Bayanlar sevgili forum sakinleri siteye ekliyeceğimiz bir fıkra için yeni konu açıp kalabalık yapmaya gerek yok diye düşünüyorum bu yüzden siteye ekliyeceğimiz fıkraları bu bölümde yayınlıyalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Bağımlısı
|
![]() Amerika'da adamin biri isine giderken birden anormal bir trafigin icine duser, ama trafik bir milimetre bile kipirdamamaktadir.Bir sure sonra arabsinin camina birisinin tikladigini gorur ve camini acar. -Ne var, ne olmus acaba ? -Teroristler Bush'u yakaladilar.......... Eger 1 milyar dolar verilmezse, ustune benzin dokup yakacaklarmis. -Haa simdi anladim bu trafigi... -Yaa iste onun icin, herkesten biraz yardim topluyoruz -Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklasik olarak 5 'er litre...!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() TEMEL DENEY YAPINCA Cenevre Tarim Konferansi'nda katilimcilarin her biri yaptiklari calismalari ve sonucta gerceklestirdiklerini verim artisini anlatiyormus. Sira Temel'e gelince, Kuru fasülyeye gül asiladuk, demis. Peki, punu niye yaptiniz? Yellenince gül kokayi. arkadştan duydm valla süper bişey çok beyndmm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Gezgini
|
![]() FIKRANIN KRALI Bir gün trabzona maliye bakanı unakıtan gelecekmiş. o gelmeden önce bir trabzonlu cadde kenarına bisikletini kitlemiş ve kahve ye girmiş.hemen arkasından bir polis gelerek dışarıdaki bisiklet kiminse alsın maliye bakanı unakıtan geliyor demiş.Trabzonlu ne dese beğenirsiniz "Merak etmeyun kitledum" Bu fıkra çok hoşuma gitti beğeneceğinizi umarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|