![]() |
#1 |
![]() Karanlıktan çıkıp gelen İsyankar bi Rapper'm ben Kendime yeminliyim Merak etmeyin kimseye ezilmem Ben Uzun bekleyişten sonra çıktım ortaya Çok fazla şey öğretti karanlık bana Başlara Melenkolik bi çocuktum Ama sonunda mutluluğu tattım Herkes yüklendi üstüme kabustan bi farkı yoktu Bu hayatın acımasız yüzün zamanı geldi homi Sebepleri aramdan her zaman savaştım görenlerde dedi bi kaplan gibiydi 9 umdan beri raple yürüdüm çok şey öğrendim Ben rapin yeni gücüyüm Molotof furkan’ı tanıyan herkes şöyle derdi Bi serseriydi Herşeyi yaktı kırdı Esti gürledi Sonra arkasını dönüp gitti herkesi sildi Birdaha onu gören olmadı o kızın Geri gelmesini istiyorum Serseri ruhum kaldırmıyor onsuzluk acısını Her taraftan saldırıyolar artık dayanamıyorum Bi çare hergün Rabbime yalvardım Faydası olmadı Tekrar melenkolik bi çocuk olarak çıktım Artık çok geçti ele geçirildi beden Ruhum kasvetli yerlerde sıkışıp kaldı acaba neden? Evet ben istedim böyle olsun Çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi biliyorum Tmm artık alışıyorum Üstüme gelenleri boğuyorum söz kuyumda Lanet ediyolar benle tanıştıkları zamana Savaştayken İçimdeki kin biranda çıkıyor ortaya Kontrol edemiyorum ama Serseri ruhum u seviyorum ya!! Onun gücü benim bedenimle birleşiyor Ortaya daha görülmemiş bi rapper çıkıyor!! Ve onunla tanışanları canından bezdiriyor Molotof furkan’ı tanıyan herkes şöyle derdi Bi serseriydi Herşeyi yaktı kırdı Esti gürledi Sonra arkasını dönüp gitti herkesi sildi Birdaha onu gören olmadı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|