![]() |
#1 |
![]() Online Dinleme Linki : http://www.facebook.com/video/video....53007&comments İndirme linki :http://hotfile.com/dl/116202077/2a43...reken.mp3.html Dou Slang Vers : Merhaba Annecim ben Raple Kirlenen Oğlunum Bugünlerde Yaşadıklarım Sarsdı Benim Olgumu Sen Hep Ağlardın Ben Gülerdim Tebessümün Hep Giderdi Adam Olan Babam Olsa Yüzün Birazcık Gülerdi Ağlamakmı Çıkış Yolun Kanserle Terbiye Oldun Ettilermi Helal Bize Yaşadığımız Anlarımızı Ettim Artık Haram Bende Kesilmez Solukların Soluklanıp Söylicem Anne Yeter Artık Ağlamayın Duygularım Farklılaştı Amatemde Somutlaştım Renklerim Ve Zevklerim Bu Rap Seninle Ağlamıştı Duygularımı Kağıda Geçirdim Ve Doldu Göz Yaşımla Mateminde Saygı Yoktu Mafedettiler İftirayla Kafiyeler Vurdu Beni Saniyeler Alır Götürür Gözyaşınla Yıkandım Sen Hayal Kurdun Ben Yıkardım Tıkandım Soluklanıp Sorun bakın kimin sorunlu Şimdi Son Sözümle Bende Ettim Artık Elvedayı. Nakarat (Dou Slang&Vuslat) . Geri Gel Huzur Yeniden Geri Gel Ben Mutlu Olmak İçin Yapıcam Ne Varsa Gereken Gereken Beni Bul Yeniden geri gel be huzur bi kez daha yenilmeden. Vuslat Vers : Ne kaldı Ankaradan geriye ne kaldı Ne kaldı ellerimde sensiz her yer karanlık Bir anlık değil artık yaşadığım Duygularım Demek isterdim başardım emin ol duygulanırdın En başındayım tuzak dolu yolların Herşeyden daha güzeldi huzur dolu kolların Kokunla bastırılmıştı kifayetsiz korkularım Her gece sorgularım ben mi sen mi uzaktasın Farkındayım olanların uzakmışım kendime Yanındadır zaten genede babama selam söyle Artık anlıyorum nasıl dayanır onca yüke Ağlamıyorum sadece bi tutam huzur kaçtı gözüme Sözlerimle taç yaptım o ipek saçlarına Kıyamam asla akan bir damla göz yaşına Şimdilik uzaktayım abi iyi bak onlara Vakti geldi sanırım diyebilirim elvada. Nakarat (Dou Slang&Vuslat) . Geri Gel Huzur Yeniden Geri Gel Ben Mutlu Olmak İçin Yapıcam Ne Varsa Gereken Gereken Beni Bul Yeniden geri gel be huzur bi kez daha yenilmeden. www.myspace.com/vuslat06 www.facebook.com/vuslatofficial www.twitter.com/vuslat34 www.formspring.me/Vuslat34 www.myspace.com/DouRap www.dailymotion.com/DouSlang www.facebook.com/DouSlang www.formspring.me/34Dou Konu Malibu tarafından (04-30-2011 Saat 04:44 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |