![]() |
#1 | |||
![]() Nefretkeş-Hayat Merdiveni
www.facebook.com/samiseval www.myspace.com/samiseval www.youtube.com/samiseval Çocuk beni kendimle bırakma ben zaten kendimleyim, sanma kendimdeyim Şimdilerde hayatımın en karamsar rengindeyim Huzur mutluluk hep bi zaman ensendeyim. Ensendeyim gelsende Karamsarlığı yensemde bazı sabahlar uyanırım, ben erkenden duygularımı değil dişlerimi döktü o pense tek seferliğe mahsus dik durayım bende. çek bi sende, içinde gör dumanı Bu oyunun adıda moruk, bi kör dramı Açma eskiyi be , deşme yaramı bi seni istemiştim ne makyajını ne paranı Her verdiğim nefes hatırlatır bana sıramı Cehennemi boylama fırsatı işte tam sırası Evet yani sanırım moruk, bi isyan şarkısı Bataklıkta batarken kaldırın bu adamı (x2) Hayat merdiveni tırmanılmaz inilir Tırmanmaya kalktınmı bi boşluk alır yerini Nefesin kesilir, debelenirsin yerinde Karanlıktır bürüyen, gözlerinin içinde Çocuk beni benle unutma yüzüme gülerek sakın beni uyutma Tuzda bassan yarama, yinede yaramaz Eskidendim yaramaz, şimdi beni tanımaz Yolum az, kader=naz, sanma sınamaz Sonrası aşık olunası vahim bir maraz Elin kadar kananamaz vurduğunda duvara En romantik ortamım sinir krizimle başbaşa Çek acıları ve tekrar al başa,aptallık başa bela Heba olan bi tek benim, sevdiklerimi verin Buradayım, 7Kat üstündeyim yerin Hayatla kavgamda hep yenildim, yerildim Çünkü hep tek kişiydim, adalet yoktur O çok kişiydi olsun tek başına koştur Uçuruma kadar sürükledi beni kumpasmış anladım Ve birden itekledi, çoğu sandı, atladım. (x2) Hayat merdiveni tırmanılmaz inilir Tırmanmaya kalktınmı bi boşluk alır yerini Nefesin kesilir, debelenirsin yerinde Karanlıktır bürüyen, gözlerinin içinde Çocuk bana hayatı tanımla Şimdiden söyliyim ki ifade edemez tanımlar Belli değil yarınlar, işte burda tanık var Hem içimde hem elimde senden kalan kırık var Kalanlar ve katan var, nefret ham, sevgi var Hüzün:Kan, hasret var, bi aşktan kaçan var Kovalanan ve kaçanlar, oyun oynar ahmakça Bakışları umut verir söylüyorum açıkca Mutluluk, yanımdaysan yanımda Yoksan sen ne farkı var bugünün yarından Bi dayanak verin ki, soğumıyım hayattan Seviyosun fakat yakın ama uzaktan Yarı yolda bıraktı beni,Hayat Merdiveni Farklı yolda gasp, cinayet. tak eldiveni Bunun adı moruk, Ölüm kalım harbiyesi Bunun adı melek, Sami Seval Kafiyesi (x2) Hayat merdiveni tırmanılmaz inilir Tırmanmaya kalktınmı bi boşluk alır yerini Nefesin kesilir, debelenirsin yerinde Karanlıktır bürüyen, gözlerinin içinde |
||||
![]() |
![]() |
![]() |