|
![]() |
Zenka mysterio - Böyle sakinlik görmemişsindir (Official Audio) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=1mLxW-dQVvw Stüdyo - Biyonik Müzik Söz & Vokal - Zenka Mysterio Mix - Zenka Mysterio Beat - nst Sözler böyle sakinlik görmemişsindir eminim biraz konuşursam yüz hatların gerilir korku filmi gibiyim hiç böyle gerildin mi dur bi geri benle oyun lnetlendirir bu duyduğun ritim değil başka bişey sen duymak istemesende duyucaksın eminim peki eminmisin bu boyuta girmek için unutma gidenler asla geri gelmicektir dedim ya bu korku filmi hızlandırır kalbi içtiğin sakinleştirici fayda etmeyebilir hadi diyelim ki sevdin birini peki onun tepkisi ters teperse beyinde bigbang etkisi odur deneyde kullanılmak için gönderilen önlere kapatılıp fakat hiç izlenmeyen orda biri var korkularını çalan diri diri gömülsede işlemicek ruhu çoktan döndü geri nakaratx2 hayatla aramda kara duvarlar var bu yüzden kaldım hep sona hep donan biri oldum sokakta düşüp yaralanıp hep ağlayan bu kabus gecesinin habercisi korkmadan korkuyorum diyen kaç kişi yerltı tünelleri bunlar yaşam yeri yaşam gelir yada gelmez zaten onlar yokla var gibi katil olmak istemiyorum gittiğim sisli yoldur sana mektup gelmeden çıktı pulu hayatla aramda bi kaç perde var böyle sorgu bazen yorgun düşsende kalkmalısın harbi olum oldurdum olmayanları yaptım istediğini bu yüzden hep kaybeden tarafa işaretlendim sonra onca hüzne dayandı merdivenlerim eksikti hep mutlu karelerde gülen yüzlerim son satırlara her gelişimde bi şair gibi hissetmemin sebebi sözlermiydi son satırlara her gelişimde bi müzisyen gibi hissetmemin sebebi sence ezgilermiydi |
|
![]() |
![]() |
![]() |