|
![]() |
#1 |
![]() Dj Sosyete® Feat 03Mustafa - Yılan(Demo)
Konu djsosyete tarafından (08-25-2008 Saat 05:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() lAN kaRdeş Yaa famİlya tokatı biLmesek yutturcan aq.. daha ismini şanını bilmiom ben senin arabeskrap'i cok yakından takib ediyorum.. ve DJ sosyete isimli birisini duymadım... dümen yapmayın aq .. saygı gösterin biras.. SONUÇDA onlarDa eMek harcıYorr..! plss bunu da siL siLMessen ????????????????????????????
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Yenisi
|
![]() Arkadaşlar Ben Familia Tokatın Editini Yapıom Ve Bunuda Biliyor Kendileri Birşey Demiyor Size Ne Oluyor Hemde Takip Etmediğiniz Her Yerinden Belli Takip Etseniz Parçanın Orj Hali Dinlemiş Olursunuz Lütfen Bilmeden Konusmayın... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Foruma Isınan Üye
|
![]() Alıntı:
KArDeş olabiLir aq.. 03 mustafanın işi yokda sanLe ft atcaq ÖLemi.. la siktir git aq.. isim yapmak için ugraşıonuz.. edit miş editine sokuyum senin..:Banane56: |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Aktif Üye
|
![]() sie a.q sen onların editini yapıyosan bende sagopanınkini yapıom.. bide onlar söylemomuş... siee
|
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Yenisi
|
![]() |
![]() |