|
![]() |
Laedri[Kuvvet Mira(Abluka Alarm)] Biyografi |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() Adı Mehmet -Mahlas- Laedri Soyadı Çaliskan Adının Anlamı Sairi belli olmayan siir, yazi Yaşadığı Şehir Samsun Yaş 24 Eğitim Durumu Üniversite, Matbaa-Grafik Müziğe Başlama Zamanı 2000 İlgilendiği Şeyler Müzik, Edebiyat, Spor, Tarih, Teknoloji, Grafik Dinlediği MC ve Guruplar Euthrates, Sage Francis, Atmosphere, Jedi Mind Tricks, Cuterspaces, Non Zhixion, Anticon, Def Jux, Cormega, Kuvvetmira Beğendiği DJler Dj Krush, Dj Wadim Dinlediği Müzik Türleri Her tür Takip Ettiği Şair ve Yazarlar Iskender Pala, Küçük Iskender, Yilmaz Erdogan, Sunay Akin, Ahmet Telli, Atilla Ilhan Sevdiği Tarihsel Kişiler Fatih Sultan Mehmet, Mevlana, Atatürk, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Yunus Emre, Fuzuli Bağlı Olduğu Grup ve Topluluk Abluka Alarm, Kuvvetmira Kuvvetmira Türk rapinin kalbi Melankolia 2. ailem Yapmaktan Haz Aldığı Şeyler Balik tutmak, Yüzmek, Seyahat etmek, Futbol oynamak, Kitap okumak, Kirtasiyede vakit geçirmek, Film izlemek Gelecek Planları Sesimin el verdigi müddetçe rap yapmak Favori Filmleri Old Boy, Rovelver, The Bow, The Requiem For A Dream Favori Aktörleri Paul Walker, Anthony Hopkins, Denzel Washington, Morgen Freman, Jam Foxy, Erkan Can, Haluk Bilginer Diskografi Sagopa Kajmer: Romantizma - Rüyalarimdaki Isaretler Kolera: Karantina Embriyo Kafile: Kuvvetmira Derin Darbe: Karamsar Naralar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Özel Üye
|
![]() ya bir alemsiniz ya ben abluka dinlemem hatta araştırmadım bile bu durumda bilmem mümkün mü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu kafora aka şahmat tarafından (07-16-2009 Saat 02:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
biyografi, kuvvetmira, Abluka Alarm, Laedri |