|
![]() |
#1 |
![]() KALBÜM " ismi ne anlama geliyor? -İki kelimenin sentezinden meydana gelilyor. Kalbim ve albüm. Bu bildiğimiz gibi 2. bandrollü albümünüz , bandrollü albümün çizdiği sınırları zorladığınızdan eminiz. Bu sorun söz yazarken yazdığınız sözleri silmenize neden oluyor mu ? ve bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir? -Küfürlü yazmıyorum. Şartlar böyle. Bandrollü albümde küfür edemezsin. Eminol küfür etmeden de küfür etmişten beter edebilirim. "İşte bu şarkıya çok dikkat edin iyi dinleyin" dediğiniz bir parça var mı? -Her parçaya dikkat et derim. Öyle bir parça söyleyemem. Bu albüm sözlerini yazarken etkilendiğiniz olaylar var mı ? -Parçaları dinlediğinizde nelerden etkilendiğimi çok açık bir şekilde anlayabilirsiniz. Uzun zamandır bekliyoruz Kalbüm'ü neden bu kadar uzun sürdü acaba ? -Ben senede iki albüm yaparak geçirdim vaktimi ve ilk defa bu kadar uzun süre ara verdim. Bu bana çok iyi geldi. Albümdeki parçaların içime sinme süreci uzamış oldu. Albümdeki her parçayı yapımı uzun zaman alan bir heykel gibi düşün. ve bu heykele hangi açıdan bakarsan bak. Ve bence en önemlisi bundan 50 sene sonra "Kalbüm"e baksan ruhundan ve enerjisinden hiç bir şey kaybetmeden orda durur. Underground'ın son durumu hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? -Çok iyi rapçiler yetişti.APO,Sansar, Patron, Da Poet, Saian, Kerberos, Gardiyan, Sivo, Şanişer, Ulaş, Piton, Beta beğenerek dinlediğim MC'lerdir. Neden Almanya değil de Türkiye ? -Kader. Bu bir RapMerkezi. OrG Röportajıdır. -Röportaj için teşekkürler |
|
![]() |
![]() |
![]() |