|
![]() |
Çankırı Sporumuz'un Başkanı Sevda Şireci 27 EYLÜL Pazar Günü TV8'de... |
Seçenekler | Stil | ![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() Çankırı Sporumuzun Başkanı Sevda KARAALİ ŞİRECİ 27.09 2009 Pazar günü saat:13.15’de TV8’de Sedat YAZICIOĞLU’nun sunduğu “Sağduyu” adlı programa konuk olacak.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni üye
|
![]() ÇANKIRISPORUMUZUN Başkanı Sayın Sevda KARAALİ ŞİRECİ canlı yayında, TV8 ekranlarında bizlerle birlikte oldu. Program da Başkanımızın yanı sıra, Çankırı takım kaptanı Serhat BÜYÜKBAYRAK ve Teknik Direktör Fahri Genç'te porgramda yer alan diğer isimlerdi. Çok sıcak havada geçen programın sunuculuğunu ise TV8 ANKARA temsilcisi Sayın Sedat YAZICIOĞLU yaptı. Programın Geneli ÇANKIRI'nın ve ÇANKIRISPOR'un yetersizliklerin neler oldugu üzerinde duruldu. Devam eden yayın akışı esnasında, Futbolcuların Başkandan ne gibi talepleri olduğunu, aynı şekilde Başkanın futbolculardan ne gibi istekleri olduğunu, maç sonrasında nelerin gerçekleştiğini,Teknik direktörün daha önceki referanslarının neler olduğunu ve dünya üzerindeki tüm Çankırı'lıların geri dönüşümünün nasıl olduğunu, tepkilerinin hangi safhalarda olduğu ile ilgiler konuşuldu.ÇANKIRISPORUMUZA bu zamana kadar yapılmış marşlar içinde sıradışı bir parcayla 18 yer6 grubunun(www.18yer6.org) yapmış oldugu muhteşem rap tarzı marş kulaklarımızın pasını aldı resmen.Klasik marşlardan farklı oluşundan dolayı bu ilginin giderek artcağı düşüncesi içindeyim. Sevda başkanın konuşmasının en önemli anlarından biride BAYRAMÖREN GENCLİĞİNİN isminin gectiği zamandı. O anda tüylerim diken diken oldu inanılmaz bir mutluluk yaşadım ve işlerin ne yönde doğru gittigini bir kez daha kanıtlamış olduk. Her acıdan faydalı bır program oldugu kanısındayım. TV8 Ekibine ve sunucu Sedat YAZICIOGLU'NA sonsuz teşekkürler ediyorum. Ayrıca Sayın Başkanımıza, Kaptanımıza ve Teknik Dürektörümüze sonsuz teşekkürler
|
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() çok güzel açıklamışsın yusuf abi cidden programı tekrar izlemiş gibi oldum ben de başta kendi sesimi tv8'de duyduğumda tüylerim diken diken oldu sevinçten evde tek başıma naptığımı bilemedim ![]() ![]() |
![]() |