|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Online: Myspace İn RapCoL!k Dinlemek veya İndirmek isterseniz: Buraya Tıklayınız RapCoL!k - Dikkat Et Kusma [Sözleri] Boş laf yapan kolpa elimde tasma Bıdı bıdı konuşupta çeneni kasma Mürekkebim bitti diye yazmıcam sanma Lafları çok yedin ( böğğ) DİKKAT ET KUSMA Rap kariyer basamaklarıma göz kırpar Kulağındaki hasta ses tonumu anar Hayatım dört tarafı çevrili zar Geçmek istediğim yollar hep bana dar Tepeden tırnağa farkımızı ortaya koyduk Sözcükler kulaklardan akar oluk oluk Tek bu tonda yeraltında kesilir soluk Durduğumuz yer belli ulaşamadığınız doruk 262 şiddetinde sarsarım yeraltını Trackteki rhymlar'ım belirler amansız bahtını Bana diss atıpta sınırla hayatını Her daim burdayım beni bir zahmet tanı Boş laf yapan kolpa elimde tasma Bıdı bıdı konuşupta çeneni kasma Mürekkebim bitti diye yazmıcam sanma Lafları çok yedin ( böğğ) DİKKAT ET KUSMA Her cümle ayrı bir sanat Yolunu kaybedenlere yeni bir hayat Derdin varsa gel bize anlat 262 derdine olsun kol kanat Karanlığın sonunda göz alıcı ışık Bu mahlasları duyacaksınız sık sık Kalıplaşmış düşünceleri bizimle yık Eminim böyle olacak daha şık Körfez altkat yeni bir tat Bizimle hayatına yeni anlamlar kat Track'i dinlemeyipte yanına yat Olmadı bu alem hayrına sat Boş laf yapan kolpa elimde tasma Bıdı bıdı konuşupta çeneni kasma Mürekkebim bitti diye yazmıcam sanma Lafları çok yedin ( böğğ) DİKKAT ET KUSMA Tek bir fırtta yazdıklarımızı içine çek Bir mm'sine dek bizi takip et Katettiğimiz yolu kendin hesap et Bu yolda tekiz dostum adımlarımızı fark et Yaptıklarınız bir trackıme eşit değil RapCoL!k bu alemde tek homie bunu bil Avucunu açıp kelime dileniyorsun sefil Alemin moronu olup yüksek oyla seçil Ne kadar çalışsanda olucaksın hep new jack Hayal kırıklığı yaşamadan ayağını geri çek Hala uslanmıyorum diyorsan al sana bir çek Bu sana bir süre olsada yetecek (Layynn) RapCoL!k pick-up...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |