|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar bildigim üzere Arabesk RAp adı altında rap yapan rapperlerden hoşnut değilsiniz ( beni sorarsaniz yerinde ara ara dnlerim )
Bunları beğenmeyen drecesi sitemizde hatta underground çatısında baya çok .. Ama iş kayda bininceee adamlar kalite çok yüksek olmsada çok da dandik olmayanlar ele alındıgında kayıt yapıyorlar...Underground çatısına girdiğimizde belli başlı ünlü isimler var bu aralar baya çoğaldı..tanınanı herkes tanıyor tanınmayani 1 avuc cewresii...bu bir avuc cewresi onu tanımayıpta kayıt yapamayan arkadaslarımız bile var... RApe Asıkk olup.. bnce bunlara çözümler bulup Amatör Undergrnd rapperlerin sayisini çoğaltmaliyiz. en azindan kendi mekanımızda live performansı güzel oLup kaydı olmayan arkadaslar için elinde beati lyrici pc si olup kaydi olmayan arkadslar için bişeyler yapmalıyız YAhuuu ... !!! Şiddetle size MixCraft 2.51 i başlangic olarak öneririmm ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Özel Üye
|
![]() ELimden geLdiği kadar mix ayarLarına yardım ederim ![]() Her ne kadar dj oLmasamda anLarım mix'ten... Yardım isteyen arkadaşLar forumdan iletişime geçerLerse sevinirim ![]() Konu Riyazat tarafından (01-13-2008 Saat 02:10 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|