Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Çankırı'da Hiphop > Röportaj
Connect with Facebook

C3n Clan ve Morfin Röportajı [video]

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 03-03-2009, 03:08 PM   #1
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim
Arrow C3n Clan ve Morfin Röportajı [video]

C3n Clan Dream Parti Vol. 3 sonrası c3n clan'dan "Ganymede, Egemen, KaptanBlack" ve Denizli 258 Noise bünyesi mc'lerinden "Morfin" ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

C3n clan röportajı:
"C3n clan" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

röportajı indirmek için tıklayın.

Morfin röportajı:
"Morfin" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

röportajı indirmek için tıklayın.
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-03-2009, 09:08 PM   #2
Sfenks
Forum Kolik
Kullanıcı Avatarı

Sfenks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 120
İletisim

morfin bence çok güsel bi konser verdi tekrar bekleri c3n e tşk ederis çok güseldi party
Sfenks isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-04-2009, 04:03 PM   #3
By_requem
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

By_requem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 16
İletisim

C3n Albüm için Çok teşşekürler Ben de partydeydim 10 üzerinden 10 kardeşim
By_requem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2009, 09:52 PM   #4
arafyaren
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 125
İletisim

Bu röportajdan sonra bu açıklamayı yapmam gerektiğine inanıyorum.Grubumun adına yönelik şarkıda geçen sözler olsun, bu röportajda geçen sözler olsun, neye dayanarak söylendi bilmiyorum ama , eğerki u3c den birisiyle kişisel bi sorununuz varsa, o zaman direk kişiye yönelik bildirseydiniz şarkınızdaki sözleri.....! u3c içinde onlarca eleman olan bi oluşum,Herkesi zan altında bırakmanın anlamı yok.İkincisi , u3c bulunduğu yere göre doğal davranmıyo denmiş röportajda. Yani burnu havadalar denmeye getirilmiş laf.Şimdiye kadar bunu ilk söyleyen sizlersiniz. Burnumuz havada olsaydı, ben kendi adıma konuşuyorum , geçtiğimiz zaman içerisinde çankırıdaki bütün mc leri toplayıp şarkı yapmak isteyen bendim, kendi evime davet ettim herkesi.mecbur değildim. Bunları söylemek zorunda kaldığım için bile üzgünüm.Bulunduğumuz yere gelince, eğer bulunduğumuz yer hakkında şüpheleri olan varsa, alta eklediğim resimden hangi sanatçılarla aynı çatı altındayız görebilir, bu şekilde bi yazı yazmak istemezdim ama mecbur bıraktınız, kızgınlıktan çok üzüntü var içimde sizden bu tip sözler duyduğum için, allah yolunuzu açık etsin

Konu arafyaren tarafından (03-07-2009 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir..
arafyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2009, 10:00 PM   #5
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim

ben de şahsi yorumumu yapayım c3n clan'ın hipo'yla ne sorunu oldu bilemem açıkça hipoyla bi muhabbetim yok sadece merabalaşmışlığım vardır fakat araf yarenle 1 senedir fln tanışıyoruz konuşuyoruz gerek bana karşı olsun gerek çevremdekilere karşı olsun hiç bir böbürlenmesini görmedim ayrıca Çankırı'dan gideceğim diye can atarak Çankırı'daki mc'lerle feat atma isteği ayrı bi nazikliktir.şarkıya göre egemenin sözleri tüm u3c yi kapsadığı için bence yanlış bir adımdı ve durduk yere sataşma gibi birşey oldu bana göre tabi kim ne düşünür bilemeyecem bence o sözler olmadı içimdekileri yazdım kimse gücenmesin!
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-06-2009, 08:25 PM   #6
By_KuLFeT
Bombastiq Üye
Kullanıcı Avatarı

By_KuLFeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 96
İletisim

siteyi uzun zamandır takip etmiyorum c3n in partisine katılamadım videolar vs. takip etmek için bi kaç gündür giriyorum bugünde bu röportajı izledim.u3c'yi bilemem selimlede kankalık bi durumumuz yoktur ama bende aynen bi havasını görmüş değilim c3n de ki arkadaslarımıza neden böyle gelmiş bilemeyiz tabi herkesin kendi yaşadıkları var verilen sözlerin tutulmadıgından bahsetti arkadasımız bilmiyorum kendi içlerinde ne yaşadılar ama sadece araf'ın böbürlendiğini daha argo tabirle bi artistiğini bende görmedim. Aksine yardımlarda bulundu sahsim adına.söylediklerim açık aynen kimse alınmasın çünkü yne sizin dediğiniz gibi burası bi çatı..

By_KüLFeT a.K.a MaRŞaNDiZ
Cwby sTyLe.

Konu By_KuLFeT tarafından (03-06-2009 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir..
By_KuLFeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-08-2009, 12:03 AM   #7
Diss-KaLiFiYe
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

Diss-KaLiFiYe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 3
İletisim

Arkadasım O yukardakı verdıqın lıstedekıLerın bırıyle Feat aTmısLıqın varmı MeseLa ajda PekkanLa Ole bazı ısımLerden Once veya sOnra sahneye cıKınca BırLıkte CaLısmıs Olmassın Kı Ole Olsa C3n de Gece YolcuLarıyLa CaLıstı.!!!
Diss-KaLiFiYe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-08-2009, 01:40 AM   #8
arafyaren
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 125
İletisim

Alıntı:
Diss-KaLiFiYe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasım O yukardakı verdıqın lıstedekıLerın bırıyle Feat aTmısLıqın varmı MeseLa ajda PekkanLa Ole bazı ısımLerden Once veya sOnra sahneye cıKınca BırLıkte CaLısmıs Olmassın Kı Ole Olsa C3n de Gece YolcuLarıyLa CaLıstı.!!!
c3n gece yolcularıyla aynı organizatörlerin menajerliği altındamı..? konunun ne olduğu gayet açık. kafanıza estiği gibi çarpıtmayın lütfen. o liste unistyle ın sanatçıları, sahne afişi değil...! bunda anlaşılmayacak birşey yok. Birlikte çalıştımda demedim, nerden cıktı o,kendiniz yazıp kendiniz yorum yapıyorsunuz.Unistyle o listedeki sanatçıların Management'ını yapıyo.eğer ne demek istediğimi anlamadıysanız anlamadım diyin açıklama yapmaktan kaçtığım yok....!

Konu arafyaren tarafından (03-08-2009 Saat 01:43 AM ) değiştirilmiştir..
arafyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-15-2009, 11:45 PM   #9
aero
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 10
İletisim

s.a millet. =) beyler şunu demeliyim ki eğer biz hawa atmaya kalksaydık çankırıya gldimde herşeyin düzeni farklı olurdu. graffitisinden tut mc liğinden çık. eğer aramızda bir arkadaşımızı sevmiyorsanız ona yönelik bir diss weya laf atın ok. diğer türlü genel e dökerseniz işi bnde oyunu bildiğim gibi oynamasınıda bilirim. saygılarımla.
aero isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-21-2009, 10:21 PM   #10
ganymede
Azimli Üye
Kullanıcı Avatarı

ganymede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 13
İletisim

aslında bu tartışmalara girmek istemezdim ama sadece yukarda ki yazıya şunu söylemek istiyorum:
Oyunu bildiğin gibi oyna o zaman moruk...
ganymede isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
258 noise, c3n, c3n clan, cankiri, denizli, egemen, ganymede, kaptan black, roportaj, video roportaj, Morfin

« - | - »