![]() |
#1 |
![]() C3n Clan Dream Parti Vol. 3 sonrası c3n clan'dan "Ganymede, Egemen, KaptanBlack" ve Denizli 258 Noise bünyesi mc'lerinden "Morfin" ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. C3n clan röportajı: Morfin röportajı: |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Özel Üye
|
![]() Bu röportajdan sonra bu açıklamayı yapmam gerektiğine inanıyorum.Grubumun adına yönelik şarkıda geçen sözler olsun, bu röportajda geçen sözler olsun, neye dayanarak söylendi bilmiyorum ama , eğerki u3c den birisiyle kişisel bi sorununuz varsa, o zaman direk kişiye yönelik bildirseydiniz şarkınızdaki sözleri.....! u3c içinde onlarca eleman olan bi oluşum,Herkesi zan altında bırakmanın anlamı yok.İkincisi , u3c bulunduğu yere göre doğal davranmıyo denmiş röportajda. Yani burnu havadalar denmeye getirilmiş laf.Şimdiye kadar bunu ilk söyleyen sizlersiniz. Burnumuz havada olsaydı, ben kendi adıma konuşuyorum , geçtiğimiz zaman içerisinde çankırıdaki bütün mc leri toplayıp şarkı yapmak isteyen bendim, kendi evime davet ettim herkesi.mecbur değildim. Bunları söylemek zorunda kaldığım için bile üzgünüm.Bulunduğumuz yere gelince, eğer bulunduğumuz yer hakkında şüpheleri olan varsa, alta eklediğim resimden hangi sanatçılarla aynı çatı altındayız görebilir, bu şekilde bi yazı yazmak istemezdim ama mecbur bıraktınız, kızgınlıktan çok üzüntü var içimde sizden bu tip sözler duyduğum için, allah yolunuzu açık etsin ![]() Konu arafyaren tarafından (03-07-2009 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() ben de şahsi yorumumu yapayım c3n clan'ın hipo'yla ne sorunu oldu bilemem açıkça hipoyla bi muhabbetim yok sadece merabalaşmışlığım vardır fakat araf yarenle 1 senedir fln tanışıyoruz konuşuyoruz gerek bana karşı olsun gerek çevremdekilere karşı olsun hiç bir böbürlenmesini görmedim ayrıca Çankırı'dan gideceğim diye can atarak Çankırı'daki mc'lerle feat atma isteği ayrı bi nazikliktir.şarkıya göre egemenin sözleri tüm u3c yi kapsadığı için bence yanlış bir adımdı ve durduk yere sataşma gibi birşey oldu bana göre tabi kim ne düşünür bilemeyecem bence o sözler olmadı içimdekileri yazdım kimse gücenmesin!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bombastiq Üye
|
![]() siteyi uzun zamandır takip etmiyorum c3n in partisine katılamadım videolar vs. takip etmek için bi kaç gündür giriyorum bugünde bu röportajı izledim.u3c'yi bilemem selimlede kankalık bi durumumuz yoktur ama bende aynen bi havasını görmüş değilim c3n de ki arkadaslarımıza neden böyle gelmiş bilemeyiz tabi herkesin kendi yaşadıkları var verilen sözlerin tutulmadıgından bahsetti arkadasımız bilmiyorum kendi içlerinde ne yaşadılar ama sadece araf'ın böbürlendiğini daha argo tabirle bi artistiğini bende görmedim. Aksine yardımlarda bulundu sahsim adına.söylediklerim açık aynen kimse alınmasın ![]() By_KüLFeT a.K.a MaRŞaNDiZ Cwby sTyLe. Konu By_KuLFeT tarafından (03-06-2009 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Acemisi
|
![]() Arkadasım O yukardakı verdıqın lıstedekıLerın bırıyle Feat aTmısLıqın varmı MeseLa ajda PekkanLa Ole bazı ısımLerden Once veya sOnra sahneye cıKınca BırLıkte CaLısmıs Olmassın Kı Ole Olsa C3n de Gece YolcuLarıyLa CaLıstı.!!!
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
Konu arafyaren tarafından (03-08-2009 Saat 01:43 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Aktif Üye
|
![]() s.a millet. =) beyler şunu demeliyim ki eğer biz hawa atmaya kalksaydık çankırıya gldimde herşeyin düzeni farklı olurdu. graffitisinden tut mc liğinden çık. eğer aramızda bir arkadaşımızı sevmiyorsanız ona yönelik bir diss weya laf atın ok. diğer türlü genel e dökerseniz işi bnde oyunu bildiğim gibi oynamasınıda bilirim. saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
258 noise, c3n, c3n clan, cankiri, denizli, egemen, ganymede, kaptan black, roportaj, video roportaj, Morfin |