KoLo Turne AçıkLaması
Selamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu,
rahatsızlığım nedeniyle Pesimist Orkestra turnesine katılamayacağım,uzun zamandır hevesle bekleyen tüm sevenlerimden elimde olmayan bu neden yüzünden çok özür diliyorum.Uzun zamandır hastayım,iyileşirim sanmıştım ama iyileşemiyorum nihayet önümüzde 2 hafta kaldı ve benim iyi olmam için doktor 1 ayım daha olduğunu söyledi,provalara 1 kere katılabildim ve artık umut bitti, haber verme zamanı.Paniklik bir durum yok olası bir rahatsızlık fakat iyileşme süresi çok uzun.Allah iyilik verdiğinde şükür,bela verdiğinde sabır edersek köpeklerden farkımız olmaz bu kadarını onlarda yapıyor,başıma gelenden zevk almaya buna da şükretmeye çalışıyorum yine de hiç O'na layık davranamadığımı biliyorum,doğrusu sınav oldukça büyük.eh başımıza gelenlerde kendi hatalarımızdan ya da önlem almayışımızdan yoksa Allah kimseye zulmetmiyor.Özellikle Bursa ile 2 yıldır pişti oluyorum hep hasta mıyım acaba?Lütfen üzülmeyin,eğer ileri tarihlerde ayaklanabilirsem sahneye çıkmasamda gezmeye gelirim nefes alıp verdiğiniz şehirleri, tabi şuan hayal ama güzel hayaller bunlar : )İşte umut böyle birşey.Umutsuzluk bize yakışmaz.Bize salyalar saçarak gülmek de yaraşmaz ,böyle hüzünle devam ediyor hayat, biraz ümit, biraz korku biraz hata biraz sevap.Geçmiş olsun dileklerinizi aldım sayıyorum tek tek afiyet dilemenize gerek yok biliyorum ki dualarınız benimle.Selamu Aleyküm herkese.
...kolo...
ALıntıdır..
|