ByİkizLer 2 KeLamı Yanyana GetirirKen yamyam oLma.. Burda muhattap almam Gereken Birisi Varsa Oda cLan Başkanı oLur..Başkan oLduğu İçin Ve Harbi Adam oLduqu İçin.. Şikayetim OLmaz Önerim OLur..BizDe Göt Var evet.. Sen Vücudunun O Tarafını Korku Kısmına Ayırdıysan BiLemem..
Deprest Senin yerin mekanın istanbuLsa oLur Uyar İst Dışıysa GeLmem Mümkün Değil Gibi Ama Çankırı Ya da Ankara'ya yoLum Düştüğünde bi aLo Kadar uzak OLursun buda Sorun DeğiL.. Hem Lafı Atan Sensin Yemeyide BiLiceksin KLavyeyi Delikanlılık Yapmakda Kullanmam Ben..Kullancaqım O Kadar Kafa Varken Uza Yani
Amacım Tartışıp Zaman öLdürmekde DeğiL.. SizLe Tartışmam En FazLa Zaman öLdürür Dert Yaratmaz Bana..Daha fazla Burdan yazmak istemiyorum.. Konu 3.tur EşLeşmeLeri Battle'La alakalı olan kısımları Saptı Artık.. İletişim için ulaşcağınız Herşey Yazıo Zaten ALtta..Konusmaya Ordan devam ederiz.. Galatasaray Maçını kaçırıorm Şimdi Gitmem Lazım
Forum YetkiLiLerindende ThreatEnjoy Ve Kendim Adına Özür DiLerim..Yarattığımız KirLiLik Adına..
Hayatta 2 çeşit insan Vardır.. 1.si Sadece Konuşur.. 2.Si Konuştuqunu Yapar..Sen Hangisisin ?