![]() |
#1 |
![]() MP3 İndir: Sansar Salvo - 21 Adım (ft. Neşternino) Şarkı Sözleri : Bugün başka bişey, aynen.. Verse 1: Bazen ağlamak istiyorum Bazen kağıda başlamak kadar zor, hatta daha fazla Bazı orospu çocuğu elit rapçilere kıyasla Gereğinden fazla baştan savma Kariyerin ve imajın bi' ton kirli çamaşır Satırlarım alkış alır, haydi bunu tartışalım Lisedeyken boydan büyük işimiz var kalkışalım Pit10 bunu dinliyorsan atom gibi çarpışalım 3 yıl kadar önceydi evden ayrıldım Stüdyoda baygındım, zahriyanla takım Sahtiyanla albüm müzik sisteminde adım Adrenalin albümünün yer altında tadı Hemen arkasından akıl hastanesine yatıp Beynim elektroşokla kardeş oldu yakın Yüzlerce şarkı yapıp elimi yıkarım Çünkü mahkum olmadan önce kendimi yargıladım Nakarat (Neşternino): Bu benim hayatım, film gibi yaşarım Tatlım yol uzakta kalktım Bi de baktım 21 adımda vardım tüme Yalnız hesabını ödeyecek olsan da Hesabın kalsın! Verse 2: Biz bu yanlız gecelere deneyimsizdik Stüdyolar gezdik ve arkadaşlar edindik Kimisini kaybettik yeniden edindik Kimisine yumruk atıp yiyip kendimize geldik Çünkü düşmanlarımız kadar şerefsiz değiliz Kimseye ihtiyacımız yok biz bize iyiyiz Yarım metre sınırını geçersen izinsiz Bazı götverenler deneysel bilirsin Bu iş aynı böyle mantar Çocuklara uyuşturucudan uzak durun demem kadar aptal ve gerekli işin sonunda kanser olduğunda Karın bile yok yanında e şimdi tutup da Nasıl biz bi sene aynı yastıkta uyuduk Hastanenin pisliğinde kaldım adam olup Eğer bi çocuğun olursa bu onada duyururum Senden utanırdım göçüp gitsem baban olup Nakarat (Neşternino): Bu benim hayatım, film gibi yaşarım Tatlım yol uzakta kalktım Bi de baktım 21 adımda vardım tüme Yalnız hesabını ödeyecek olsan da Hesabın kalsın! |
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
nesternino, Nesternino Lirikleri, Sansar Salvo Sarki Sozleri, Sansar Salvo Lirikleri, Sansar Salvo, Nesternino Sarki Sozleri |