![]() |
#1 |
![]() -Kim var tuvalette? -Kimi isterdin,Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı? Ne salaksın ya,iki kişyiz işte.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? -Aman aman iyi ki sorduk sana da.Ukala şey. ----------------------------------------------------------------- -Tuvalette misin? -Evet.Nasıl anladın? Nasa'dan mı bildirdiler? -Ne yapıyorsun orada? -Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdim.Üretime katkıda bulunuyorum. ------------------------------------------------------------------------------------------- -Tuvaletten ne zaman çıkarsın? -Niye? Ülkenin bana mı ihtiyacı var? -Ya ne zaman çıkarsın? -Trafiğe bağlı. -------------------------------------------------------------------------------------------- -Tuvalet boş mu? -Hı hı,boştu,şimdi ben dolduruyorum. --------------------------------------------------------------------------------------------- -Tuvalet dolu mu? -Evet. -Kim var içerde? -Hüseyin abi,Hayri amca,bir de ben varım.Okeye dördüncü bekliyoduk,gelsene içeri. -------------------------------------------------------------------------------------------- -Abi mesai saati bitti,artık çıksan... -Dur be koçum,ben fazla mesaiye kalıyorum. -------------------------------------------------------------------------------------------- -Turhan abi,kahveni tazeliiim mi? -Ne kahvesi lan? Tuvaletteyiz be! -Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okuken hep kahve içersin sen,ondan didiydim...He he he... -Git ulan işine. -------------------------------------------------------------------------------------------- -Bunca saattir ne yapıyon ya tuvalette? -Borsadaki durumu inceliyom salak.Kabız olmuşuz di mi?Gümrükte takıldı. --------------------------------------------------------------------------------------------- -Tık tık.Tuvalet dolu mu? -Aradığınız tuvalet kapsama alanı dışında ya da kapalı. |
|
![]() |
![]() |