![]() |
#11 |
![]() lan Ahmet DAha İki gÜn Önce Sen diiLmiydiN LAn KAraNlık GECe hep Amele bebeLEr diEn =))
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Acemisi
|
![]() Yawru ben sözümü inkar etmiyom ki??Zaten ii okursan ben iyidiler de demedim!Benim sana kötü dedigim ''hakanla,Egemenin oldugu dönem.''(ömerle,ibonun oldugu zamanlar degil sorası;) Ama ilkdiler.Rap için çalışıyolardı.Daha sonra grupdan önce ömer sonra da ibrahim ayrıldı kendi başlarına daha da iyi oldular falan filan:P
|
![]() |
![]() |
#16 |
Özel Üye
|
![]() Valla gerçekten dalga miayetinde sölemiorum Hakan ın Egemenın Ömerin falan bu işLe uğraştıgı zamanLarda Çankırıda RAP dediğin zaman adama küfrediyolardı ![]() Gerçekten ben bunu yaşadım.. Ama şuan herkes (Mc's)büyük ilerLeme katetti.. Tebrik ediyorum arkadaşLar.. Fazla söze ne hacet ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Özel Üye
|
![]() ben istanbuldan çankırıya 2001 de geldim ve rap dinlemeye çankırıda başladım 2001 yılında.2004ye yazmaya başladım.kim ne der die düşnmeden hep kendi tarzımda giyindim.sokakarda acaba rapçi varmı diye çok bakındım.yanıma adam aradım.ama kimsegözüme çarpmadı.yada benim giyimimi görüp gelip sormadı.eski karanlık gecedeki hakan hariç.tavrımı hep belli ettim 4 senedir.çankırılı deilim ama çankırıda başladığım için çankırıdan çıkma olarak görüyorum kendimi.işalah çok iyi yerlere gelinir rapte çanırı adına
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Administrator
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |