![]() |
#31 |
![]() iyi de organizasyon sana ait külfet sonuçta bu kadar kişi oraya gelecek eğlenecek organizasyon sahibi sensen tepkiler sana gelecektir doğal olarak tekrar güzel bir parti olmasını diliyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Bombastiq Üye
|
![]() organizasyon bnm deil Dj _ Bezgin CEMAL'in kanka oldugumuz için de yardımcı olmak istiyorum o yüzden oraya buraya yayıyorum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Bombastiq Üye
|
![]() nedir bu oyun havası düşmanlığınız anlamadım aq bende dinlemiyorum sevmiyorum ama saygi gösteriyorum rapperler böyle yaparsa saygi göstermesse saygida göremez aq rapte Türkiye'de ki her bok gibi zamlar hariç yerinde sayar ancaa.. sanki 10 saat oyun hawasi calacak 10 dk dinliyver ölmessin zevklerin değişmez kapılmassın falan ... adam dio ki organizasyon bu gelen gelir gelmeyen kendi kaybeder .... 450 YTL masraf ettik biz bu partye hepsi kankamın cebinden cıktı babasının hayrına falan da yapmıo sanki her gece cluba giden hippiler gibi her gün party yapan dj ler gibi o olmasın bu olmasın su sole bu bole umdugunu değil buldugunu ye bide...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Forum Heveslisi
|
![]() hadi yaa:S tamam kesin gelcem demiyorum diyemem de ama gelmeye çalışcam ya bugün bile dinledik o kadar abuk sapuk oyun havası bilmem halay havasımıymş neymiş sinir oldum.müzik partyde de dinleriz yaniii no problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
2008, dj bezgin, egemen, ganymede, kaptan black, kulfet, music party, parti, rapublix, riyazat, ustad pablo |