Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Video > Video Klipler
Connect with Facebook

Ramiz - Gir Havaya [Video Klip]

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 09-03-2009, 04:33 PM   #11
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim

Fuat laf atmadı bildiğim sadece rapstar programında sürekli west side rest in peace tupac diyen oğlan yine deyince tupactan açıldı konu ve gülümseyerek toprağı bol olsun dedi :S
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2009, 04:37 PM   #12
SH4DY
a.k.a MaKaS
Kullanıcı Avatarı

SH4DY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 12
İletisim

Alıntı:
RapubliX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fuat laf atmadı bildiğim sadece rapstar programında sürekli west side rest in peace tupac diyen oğlan yine deyince tupactan açıldı konu ve gülümseyerek toprağı bol olsun dedi :S
face'de falan da fuat'a küfürlü bi sürü grup kuruldu bu konu hakkında attı diye biliyorum bulursam şarkıyı atarım size şu an aklımda değil ama böyle bişey var
SH4DY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2009, 04:44 PM   #13
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

fuatın o dedigi lafta bişi yok bnce.. =)
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2009, 04:47 PM   #14
SH4DY
a.k.a MaKaS
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
Malibu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fuatın o dedigi lafta bişi yok bnce.. =)
nası yok kardeş ya yattığın yerden çıkama dio resmen amerika'da falan olsa onu orada naparlardı bilio musn xD neyse konunn dışına çok taştık bu muhabbeti bitirelim artk ayrıca bu herif Boys Anılar mı ne öyle bi grupdan dayak yemişti ya canlı yayında xD bi rapper'a yakıştıramadm o topiclerden dayak yemeyi o zaman gözümden düşmüştü zaten en azından bi kere vur ama o ne yaptı yere yattı geri geri çekildi neyse dediğim gibi konunun dışına çok taştık kapatalım bu konuyu herkes istediğini düşünebilir tabiki benim düşüncem de fuat'ın aq xD
Alt 09-03-2009, 07:59 PM   #15
arafyaren
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 125
İletisim

KÖTÜ
arafyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2009, 08:17 PM   #16
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
SH4DY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nası yok kardeş ya yattığın yerden çıkama dio resmen amerika'da falan olsa onu orada naparlardı bilio musn xD neyse konunn dışına çok taştık bu muhabbeti bitirelim artk ayrıca bu herif Boys Anılar mı ne öyle bi grupdan dayak yemişti ya canlı yayında xD bi rapper'a yakıştıramadm o topiclerden dayak yemeyi o zaman gözümden düşmüştü zaten en azından bi kere vur ama o ne yaptı yere yattı geri geri çekildi neyse dediğim gibi konunun dışına çok taştık kapatalım bu konuyu herkes istediğini düşünebilir tabiki benim düşüncem de fuat'ın aq xD
ee kardeşim bilip bilmeden atıp tutarsan olmaz buişler..yediği yumruklar 2 kişideler emre baranselle birilikte..kanal cıkışında gerek yapıldı bilmiyorsun o ayrı mevzu..Anında fuat topladı elemanları o yayın kesildiginde cezayla telefon görüşmelerini anlattı mesut yar..Yattıgın yerde cıkama lafını niye söyledigini neden kötü yönden bkıyorsun??? BUadam west coastcı 2pacı sevmese west coast diye takılmaz...Cok büyütüyonuz sen bu adamı sevmiyorsun bahane yapıyorsun sadece...cıkamaki piyasa bizde kalsın o tekrar gelirse biz ekmek yiyemeyiz demek olmazmı espirili bi dilde şaka yapma çalışmış olamazmı.. Herneyse konu dışarı taşmasın deligi ttuturun
Alt 09-03-2009, 08:25 PM   #17
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

gay's dadılar ın salakça konuşmalarından sonra fuat'ın lafı yapıştırmasına gay's dadılar acizliğini göstererek yumruklar karşılık verdiler ki emre 'de bi yumruk salladı boşa gitse de =)
ayrıca program çıkışına ceza'da gitti ceza-fan ın ana sayfasında blogta yayınlanmıştı ta o zaman dün gibi hatırlıyorum =)
artı Fuat tupac ölmeden önce bile batı yakası diye şarkılar yapıp batı berlin adına işler yapıyordu

Konu RapubliX tarafından (09-03-2009 Saat 08:27 PM ) değiştirilmiştir..
Alt 09-03-2009, 09:03 PM   #18
SH4DY
a.k.a MaKaS
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
Malibu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ee kardeşim bilip bilmeden atıp tutarsan olmaz buişler..yediği yumruklar 2 kişideler emre baranselle birilikte..kanal cıkışında gerek yapıldı bilmiyorsun o ayrı mevzu..Anında fuat topladı elemanları o yayın kesildiginde cezayla telefon görüşmelerini anlattı mesut yar..Yattıgın yerde cıkama lafını niye söyledigini neden kötü yönden bkıyorsun??? BUadam west coastcı 2pacı sevmese west coast diye takılmaz...Cok büyütüyonuz sen bu adamı sevmiyorsun bahane yapıyorsun sadece...cıkamaki piyasa bizde kalsın o tekrar gelirse biz ekmek yiyemeyiz demek olmazmı espirili bi dilde şaka yapma çalışmış olamazmı.. Herneyse konu dışarı taşmasın deligi ttuturun
program çıkışını bilmiyorum direk o anda vermeliydi cevabını sonradan adam toplayıp falan gitmişse ona da ayrı korkaklık derim (ama dediğim gibi bilmiyorum yayından sonra ne yaptığını) msn ekliyorum yayından sonra neler olduğunu söyler misn merak ettm ciddn xD hem bu konuya da ordan devam edelim dediğin gibi delikten taşmasn xD ayrıca bu herifi seviyodum Kırmızı Halı diss'i falan hoşuma gitmişti o lafından sonra gıcık oldum ne olursa olsun pac bi efsane ve saygılı olması lazım yani espri yapacaksa da ona göre yapmalı bnce

Alıntı:
RapubliX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gay's dadılar ın salakça konuşmalarından sonra fuat'ın lafı yapıştırmasına gay's dadılar acizliğini göstererek yumruklar karşılık verdiler ki emre 'de bi yumruk salladı boşa gitse de =)
ayrıca program çıkışına ceza'da gitti ceza-fan ın ana sayfasında blogta yayınlanmıştı ta o zaman dün gibi hatırlıyorum =)
artı Fuat tupac ölmeden önce bile batı yakası diye şarkılar yapıp batı berlin adına işler yapıyordu

işte emre salladı ama fuat mal gibi baktı öyle evet fuat ergin batı berlin falan diyodu ama ne oldu bu aralar anlamıyorum bu ceza ve fuat'a ceza'nın lyriclerde çok çelişki var mesela "Amerikan rapi gibi kadını aşşağılamam. Hepsi zaten bir çiçek, koparamam.
Şişman ya da zayıf farketmez hiç. Kimi yaramaz ama kimi daha da BİTCH" fuat'n o "owww yeahh maaann" lafı falan xD ve bunlar t-rap'in en bilindik isimleri Türkiye'de o yüzden biraz dikkatli olmaları lazım diye düşünüyorum bu sefer valla sustm bi daa bu konu hakknda burdan yorum atmıcam xD tekrar k.bakmaın sayfa kirliliği yaptığım içn
Alt 09-03-2009, 09:12 PM   #19
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Tartışılmazsa dogru olan bulunmaz moruk kirlilik yaptıgın yok...2 ye 4 daldı gays anılar korkaklıgı onlar yaptı =) bişi yapmadı e yayınıda erken kestiler saten bişi yapmaya vakti olmadı herifin...mesut yar programın görüntülenmeyen bölmlerini anlattı..şutlamışlar gays anıları..her neyse.
Alt 09-03-2009, 10:13 PM   #20
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Ceza'nın o bitch fln benim de aklıma takılmadı değil ama Ceza sonuçta ben seviyorum aslen Çankırı'lı olduğunu öğrenince daha bi kanım kaynadı valla
ayrıca konular zaten yeterince kirli hiç değilse burda bişey tartışabiliyoruz bazı konularda mali ve kafora sadece birbirleriyle dalga geçiyolar
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bitmez bu rap, ramiz, ramiz klipleri