![]() |
#11 |
![]() Fuat laf atmadı bildiğim sadece rapstar programında sürekli west side rest in peace tupac diyen oğlan yine deyince tupactan açıldı konu ve gülümseyerek toprağı bol olsun dedi :S
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
a.k.a MaKaS
|
![]() face'de falan da fuat'a küfürlü bi sürü grup kuruldu bu konu hakkında attı diye biliyorum bulursam şarkıyı atarım size şu an aklımda değil ama böyle bişey var
|
![]() |
![]() |
#14 |
a.k.a MaKaS
|
![]() nası yok kardeş ya yattığın yerden çıkama dio resmen amerika'da falan olsa onu orada naparlardı bilio musn xD neyse konunn dışına çok taştık bu muhabbeti bitirelim artk ayrıca bu herif Boys Anılar mı ne öyle bi grupdan dayak yemişti ya canlı yayında xD bi rapper'a yakıştıramadm o topiclerden dayak yemeyi o zaman gözümden düşmüştü zaten ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderator
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
|
![]() gay's dadılar ın salakça konuşmalarından sonra fuat'ın lafı yapıştırmasına gay's dadılar acizliğini göstererek yumruklar karşılık verdiler ki emre 'de bi yumruk salladı boşa gitse de =) ayrıca program çıkışına ceza'da gitti ceza-fan ın ana sayfasında blogta yayınlanmıştı ta o zaman dün gibi hatırlıyorum =) artı Fuat tupac ölmeden önce bile batı yakası diye şarkılar yapıp batı berlin adına işler yapıyordu Konu RapubliX tarafından (09-03-2009 Saat 08:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#18 | ||
a.k.a MaKaS
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
işte emre salladı ama fuat mal gibi baktı öyle evet fuat ergin batı berlin falan diyodu ama ne oldu bu aralar anlamıyorum bu ceza ve fuat'a ceza'nın lyriclerde çok çelişki var mesela "Amerikan rapi gibi kadını aşşağılamam. Hepsi zaten bir çiçek, koparamam. Şişman ya da zayıf farketmez hiç. Kimi yaramaz ama kimi daha da BİTCH" fuat'n o "owww yeahh maaann" lafı falan xD ve bunlar t-rap'in en bilindik isimleri Türkiye'de o yüzden biraz dikkatli olmaları lazım diye düşünüyorum bu sefer valla sustm bi daa bu konu hakknda burdan yorum atmıcam xD tekrar k.bakmaın sayfa kirliliği yaptığım içn |
||
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderator
|
![]() Tartışılmazsa dogru olan bulunmaz moruk kirlilik yaptıgın yok...2 ye 4 daldı gays anılar korkaklıgı onlar yaptı =) bişi yapmadı e yayınıda erken kestiler saten bişi yapmaya vakti olmadı herifin...mesut yar programın görüntülenmeyen bölmlerini anlattı..şutlamışlar gays anıları..her neyse.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
|
![]() Ceza'nın o bitch fln benim de aklıma takılmadı değil ama Ceza sonuçta ben seviyorum ![]() ![]() ayrıca konular zaten yeterince kirli hiç değilse burda bişey tartışabiliyoruz bazı konularda mali ve kafora sadece birbirleriyle dalga geçiyolar ![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
bitmez bu rap, ramiz, ramiz klipleri |