![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Acemisi
|
![]() asıl tartışılması gereken konu kim iyi kim kötü gereksiz bi tartışma olsada...Ama biz rap dinliyosak yada yapıyosak kimsenin dönüp dönmediği bizi ilgilendirmez biz rpine bakarız doğrusu budur dönüp dönmediğene bakıyosanız da Ceza yı araştırın biraz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Acemisi
|
![]() şimdi böyle mi oldu??İlk hallerinizi biz biliyoruz neyse sago ceza kavgası yok burda sago hakkında iddia edilen şeylere itiraz var sadce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Özel Üye
|
![]() BEN KİMSEYİ KİMSEYLE KARŞILŞTIRMADIM.KİMSE KİMSEDEN İYİ RAP YAPIYO DEMEDİM:ORTADA OLAN ŞEYLERİ YZDIM.KAFAMDANDA BİRŞEY UYDURMADIM.CEZA SAGO KAVGASIDA YAPaMDIM.KONUYU BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Acemisi
|
![]() flood yapmasaydın.. Neyse bende yapılıp yapılmadığından emin olmadan yazma demek istedim zaten ortada olan şeyler ama doğruluk derecesini bilmiyoruz kesin bilgilerle tartışalım ayrıca sago ceza kavgasıda yok burda olmasıda saçma zaten..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |