![]() |
#11 |
![]() Bencede NatureL topLanmak için gayet güzeL bi yer... ama açık hava olsun diyosanız aslında her zaman akLımdaydı bizim okuLun orda ( Sağlık MesLek Lisesi ) köprünün altında bi yer var..hatta yan tarafında BASE yazıyodu bir aralar ama silindi şuan o köprü altı tam Rap'e göre Underground işte fıstık gibi :P ![]() Orda toplanırız konuşuruz işi biLenler graffiti atarLar falan... Öyle çayır çimenLik bize göre değiL Havalar biraz ısınsın piknik işini söz ben organize edecem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Bombastiq Üye
|
![]() ero yardım ederim organizede yane sadık sen ben yönetici olarak :P hallederiz bilmem benim aklıma ASMALI KONAK geliyor uzak ama biraz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Özel Üye
|
![]() BeyLer ben anlatamadım heraLde... Parasız gidip oturacağımız bi yer olmasını istiyorum ben.. Yanlış anlaşılma olmasın Allah'a şükür cebimizde harcayacak paramız war ![]() Ama o köprü altı diyeLim gidip otururuz mesela...biri gider oraya oturur diğeri geLir yani uğrak mekan gibi bi yer oLur Mutlaka cafe gibi bi yer olması lazım değiL Abaza lafı geçmiş ![]() ![]() O köprü altında kimse gelmez geçmez..kafamıza göre takıLırız Dediğim gibi rapi anımsatacak ve anlatacak bi yerler olsun madem 18yer6'yız diyoruz alın size yer6 o zaman !! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
|
![]() ya arkadaşlar öyle bi yer olacakki yani toplantımız olunca herhangi bi olayımız olunca birlik beraberlik fln her konuda orda toplanabileceez ve toplantı mekanımı hep aynı yer olacak + kızlar için de sorun olmayacak bi yer olacak ![]() düşünüyorum ama:S |
![]() |
|
|