![]() |
#21 |
![]() walla orası bana pek uymuyor ama benım muthıs bır fıkrım var nese cafe sessiz sakın hem ucuz hemde beles ınternet var yerını bılmeyenlere soyleyım sımprestıge ın gırsının yanında 2. katta cok temız bır ortam bana katılan varmı bence super bı mekan muzık falan gusel ortam yanı
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
|
![]() arkadaşlar öyle bi organizasyona kaç kişi gelir hesaplayalım ben erenay külfet kürşad ozzy em@x ??? başka gelecekler ben de gelebilirm desin zaten öyle bi organizasyon olursa geniş çaplı duyurumuzu yaparız ayarlayalım yeterki herşey olur ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() arkadaslar acık bi yer istediniz bende kale dedim piknik deyince mangal basında adana kebap pişirmiycez herhal istersniz tek kola olur yane sorun deilde hani ne bilym bos bosta toplanılmazki rap party de bile birer bardak kola ictik dimi ama ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() yaf bacanak bak sımdı ben ne dıom ben lab1 deyım buradan bı ucarım seflıge gorursun ha olum kac gundur gotumu yırtıyom neseye gıdem dıye mıllet oy kullansın yaf :S yanı Em@x sen cok ta tınsın dıosanıs sorundeıl tmm pıknık ıcınde kaleye gıderık
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
|
|