|
![]() |
Türkiye'de rap geneL olarak niçin sewilmiyor?? |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() EweT Türkiye de rap genel olarak sewilmiyor bunu hepimiz biliyoruz POP we ROCk daha çok sewiliyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Serial bomber
|
![]() şahsı dusuncem benım dj akman vblerı gıbıler yuzundenN yayılmıyor. 2 sarkı ezberlıolar.sonra rapcıyız dıe qezınıolar. ısın ozu ustadı sagoduR cezada olabılır ama ben sagoyu tercıh ederIm. her neyse bence rapde herkez bırseyler bulurR sagonun sozlerI aska hıtab etmeye basladı kafıleden ıtıbaren asık we pesımıst ruhu ıfade edıo cezaysa ısyankarlıgı asılıgı temsıl edıO. yanı herkes rapde 1 sey bulmalıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Azimli Üye
|
![]() bence başkalarınıda ilgilendiren sözler yazmak yani dinleyicinin kendisinide ilgilendiren mesela ceza nın ve sago nun yaptığı gibi sosyal problemlerin üstünde durmak bunu ceza daha çok yapıyor ve dinleyici kitlesi daha çok ama Sago kendisini daha fazla anlatıyor ama inanın Sago nun kendisi bizim hepimizinde aslında içimizde sakladığımız ruh halimiz ben Sago da kendimi bulduğum için Sago dinlenir zaten müzik dinlemenin gerekçeside budur insanlar müzikte kendisini bulmak ister ama bunu çoğumuz sakladığımız için yani kendimizi sakladığımız için sosyal problemleri konu alan Ceza yı daha çok dinliyoruz bence müzikte insan kendini bulmalı ama benim için tabiiki rap bir müzik değil o benim herşeyim o yüzden herkesin yazdığı sözlere saygı duyar ve önünde eğilirim ama ben söz yazarken genelde kendimi anlatırım bunu istemesem bile yaparım ama kendimi anlatırken de istemeden sosyal problemlere değinmiş olurum çünkü bende ciddi bir sosyal problemim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Özel Üye
|
![]() Bence insanlar sözlerine dikakt etmiyor.. Pop desen sözleri hoşlarına gidiyo.. Rock desen müziği hoşlarına gidiyor insanLarın.. Ama dikkat etmiyolarki rap'te hem müzik hemde sözlere. . . Harika sözler var yhaa.. Örn .. bi sagonun parçasında hayattan çok güzel şeyler görebiliyoruz.. İnsanın objektif bakmasını sağLıyo. . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |