![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=FOje6Tl06QI Sözler & lyrics - Zagweil Müzik & Beat - Zagweil Aranje & Mix Mastering - Zagweil Yönetmen & Director - Zenka Mysterio & Zagweil Kamera & Camera - Zenka Mysterio Video düzenleme & Video edit - Zagweil Kayıt & Records - Biyonik Medya (Kadıköy Acil) Sözler & lyrics tutulur iki yakam bebeğim nasıl aramız tabi kötü yok paramız paramız olsa tamamız yaşadıgım bu gettoda eser yokken teknodan retrodan bir gün falan gbteMde suç tamam beatim tabiki ekonomik odada kapalı ekofobi benim tarzım kekofobik siyah benim anatomim dönülmez yokuşun başındayım sanane sanane aşımdayım kaşımda çatılır iki grap o yüzden sizde kaşınmayın yüregim darpane değil yürü yada canım eyil kafamda bi kilo zehir senin tek eksigin beyin zirvedeyim tek crak doldu yürek elimde bi kürek gömerim senide direk aaaah ölümün kalımın olurum semtimiz yanıyor ayazı beyazı görürüm bu yazı sanamı mirası topladık kirazı gözümün karası arasın benide arasın alo trafik yapalım parası kero heroda buluşur başımda bela tutarsa bişeyler görürüm aga sonuçta kafamda geniş bi mera bumeran gibide dönerim ama başımda şapka cebimde keş kapşon silah dünya freşş hesapta yüklü kripto para kriko yaparak düşüyo dara bu devirde herşey para düşünme parayı beni bi ara elimde mero kulagım tenor gözümde zenon hadi la defol defolu gömlek tekila şero yanımda gücüm getoda bebo korkulu rüyası benim la memo turizim gelişsin heloda hello 18 artıda zorroda mac adım 11 yani keleş biz sokak sen kreşte beş yüregin kaldıramaz zirveye kaldı çok az yokuşu tırmanamaz hedefi ıskalamaz 388 klek bim bum kafandada hit drum hay hat mit krum bas birazda tiz drum hislerinle iz bulun diz çökmeyin dik durun şirketlerede yok mrk |
|
![]() |
![]() |
![]() |