![]() |
#11 |
![]() Eii bu sefer bana kalmıcanız eldivandaki qibi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Acemisi
|
![]() Erenay kendine haksızlık etme güzel olmus.Bence siz gayet basarılıydınız...Ama deli olayı koparmış yani :D Kanka sunu iyice anladımki underground da yapacan bu işi.Örnek vol2 de mesela herkez rapciydi, herkezin birbirine saygı ve sevgisi vardı.ordaki ortamın ayrı bi tadı oluyo.Millet uzaylı görmüş gibi bakmıyo.Bu arada canım ceti:D bi party yapmalı :) ( sadece 18yer6 üyelerine özel ) |
![]() |
![]() |
#13 |
Bombastiq Üye
|
![]() borz orası oylede herkesede yaymak lazımm .. sizin tayfanın gece yolcuları öncesi cıktıgındada etrafa bakınca herkes bu ne la bu ne la rap ne vs. diolar ama ortamda öyle olmuyor yavas yavas inşallah .. Deliye gelincede sarkıda bnm ft'im yaa ondan cıkmıstır deli ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() paylaşım için teşekkürler. bence güzeldi ee tabı ortam yoktu o yuzden siz begenmedınız performansı. bıde bızmkıler ne anlar raptan öle baktılar sadece halıyle ya bıde dırek sız cıktınız mıllet daha yavas yavas gelıyodu. neyse yınede guzeldı emegınıze saglık. böyle böyle alışırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Azimli Üye
|
![]() şimdi erenay sadık bizim gece yolcularından önce çıktığımızda ben önce seyirci kitlesine şöyle bir baktığımda 5000 kişinin hepsininde alkışladığını gördüm meğer sonradan öğrendimki onlar dalgasına alkışlıyormuş çoğu ![]() ![]() bu arada bu Ilgaz olayı ne daa ordada mı festival falan varmış... |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
|
![]() he yav ılgazın başkanıyla konuşmuş enigma ayarlamış bi organizasyon daha tam kesin değil ama kesin gibi bişey erenay emir külfet ben gitcez bi de ondan başka ağustosta karatekin tuz festivali var 3. gün tuning 18 in gösterisi var onların gösteriden önce 1-2 saat fln verirler bize ben konuştum orda bütün Çankırı Mc'lerini toplarız inş. ben tekrar haber veririm
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |