![]() |
#1 |
![]() Burası benim mahallem içinde korkular burası benim mahallem hayatı sorgular burası benim mahallem kimsesi olmayan burası benim mahallem solar duygular ************************** sevgi umuttu sevdim unuttun zaman umuttur onuda unuttum hasret bulutlu kalbim vuruldu geçmişe durdum anca yoruldum *********************** Basına çıkıyoruz bizi karalarlar mahkemeye çıktım alınır kararlar müebbete benzer bişey dendide suç aletim rap diye gerilim verdiler arbede Konu qares tarafından (07-01-2010 Saat 12:57 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() sehabeden etkilenmişsin belli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() =) =) Kayıdını yapıp yayınlasaydı yorumlar geçerli olurdu ve bi anlamı olurdu ama duymadıqım bi nakarata bişey diemem.. ben o nakaratı başka flowla okurum yazan başka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() dağılınacak bi durum yok kanka . illa ki okumasına gerek yok sözlerden birşeyler çıkarılabiliyor . bizim benzetmelerimiz de kötü manada değil . bize onu çağrıştırmıştır .. götünden okumayan birisi dzgünce anlar yorum yapar . sonuçta paylaşılmış birşey . yoruma açık yani.
|
![]() |
![]() |
![]() |