|
![]() |
Abluka Alarm - Ahenk Albümü Şarkı Sözleri [Şarkı Sözü] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Bağımlısı
|
![]() VİRANE DERVİŞLER verse 1(savaş) Çarprazında kaldım hayatın boğulma korkusuyla ömrü derde vurdu bahtım seksen oldu ruh eşi ve gölgelerde tüm canım canımla oynar her bi akranımsa anlamaz ki bulamadım bi anlatın yağdı yağmur üstüme ve ıslanır sorunlu tüm hayallerimse bekleyin belli ki denizde yelken açtı sözlerim şuan ılık bi rüzgar tatminimde olsa sakinim ben bu tümeni çokca bekledim kimin kırılmamış ki kalbi gönlü koyduğum yaşamda kelepçelerde kaldı isteğimse bağlı belki bir halatla yudum yudum ki içtiniz bu zehri bense sezdim kalamadım ki tepkisiz hayata bir dilekte anlatıldı tüm bu şarkı dillere yazıldı yalnızlıksa çok temiz büyük bi deftere karmaşık bi girdabın içinde düştü duygum bağlıdır yaşamda hakkın tanrım versene verse 2(leadri) Rüzgarımda kuş ve saçlarımda kış cevaplarımda soru da gizli bul bi zahmet bu isteğim samimi nihayi yaratıverdi kalbi sanki diğeri daha iyiydi nedeni çok net anla sözlerim samimi yine mi kaygı kapıma kampı kurdu kaldır haydi keyfi yok bu kez bihayli yorgunum biraz müsade et idare et demek mi yoksa koş demek mi gerekir hangisiydi gerçek hakkım olmalıydı bilmek hayatı tad tadında bırak ayakların nedense çok inat etti ölse bari bir zaruri ihtiyaç bu rap zorunlu hep sebep-sonuç düellosunda kazanan elbet olacak anlam arası şimdi burayı keşfet 1 bilmecem var haydi bil nedir ki sence iksir aşka çok telaşta yapma dur zaman daratta bak 1 dakka süresi var ve bulamıyorsan ara lugatta ipucu yok bu kez fakat cevab yürekte anla |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Bağımlısı
|
![]() PARAVAN Laedri Verse Yalan münasabetle madur ettim adımı affet Aklı tatmin olamamakta menfi ettim hatrı Şerdeyim bitap bu halim metanetim bu tüm bugün Bu mevzu müşkül etti kalbi kalpler ordusunda terfiyim Hadim edin bu pinti düşümü meşgulüm Zaman yok eşkalim kayıp bi başkayım bugün Bi başka aşktayım revaçtayım ben haydi taşlayın bu kalbi Tuşlayın tevazü yok tecelli edememekte neymiş anlatın Kardan adamlarında yok anlam sen haydi sallan aslanım Bu sahne son bi drama şahit olsun aklan Vakit tamam lan rapimde bir kelam dilimde son duam Dualarım kabul mu mevlam? Bir vesikalık müsade ver bu suret ezberin de yok kinayelerde Kalbe doydu bak rapim mi çok lan bu sanki boş bir anlam oyunu Kullan oyunu yorumu bana bırak ve tadına bak bu tam bi gölge oyunu Savaş Verse Tohumlarım bu şifrelendi uykular nöbetçi yüklemim de arsızım Ve titremiş tenimde saygı yok (yok) Sade evrenimde taş bloktu bense İnsanım sonuçta sözlerimde kaygı çok (tur) Fırsatım hurafe tepti şansı tok karında tek ilaçtı Bense çizgilerde belli baskı rap yerinde taştı (taştı) Gemim betonda battı bahtı her utançla tahtı kaptı yapılı çok cazanlı Sarkalaçtı sezgiler ilerde bir müzik ve hile başlamış bu oyuna Çalgılarda senfonik majörse şartım (şart) tam şafakta tattı Tahtın ölümü bozgun etti gözlerimde döndü şanlı salgın Çok inanca yoksulum ve kararsızlık ortamında kindilinle arkadaştı Sattı gerçeğin konumda belli yön değişti sahi Kavgamız tanımda öldü sözlerim de söndü kirli zaati |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Bağımlısı
|
![]() RÜYALAR VE İNSANLAR verse 1 ![]() Her kul hissedardı kâhin haktan istemek gerekti sana bir tavsiyem var ol açık yürekli beklemek dönen bu yol uzun ve sisli biraz sabır her halükarda gidilecek kanniyezli elalem 50 lale dikse kalbe nafile vesaire derin bi mevzu boşver evlat hangi çerceve ödeşti çehreme tamam müsade ver biraz yeter yoruldu suretim herkes güldü haline doğruluk denen bu erdema hayatta bak bir arpa boyu yol almamış bi kimsesizdi söyleyin neden bilmeden mi düştük içine istedik mi gözledik mi yolunu bitiren yoksa iyi niyetli nebzenen ah bnim dumanlı başımı döndüren nefis söyle hanginiz bıraktı ruhu yalnız başına çaresizce kimsiniz ne işsiniz gelip gidensiniz biran durup düşündü aklım boğuldu görseniz nako: Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler verse 2 ![]() Gömdülerdi kalbi yanıma deymemiş hayalim ardına çokca boğuladurdum okyanusta tek bi başıma ruhum çaresiz gönlüm tertemiz rapimde isyanım elimde var bir bayrak hep temiz yanılmıyorsam içine düştü güllerim hayatın papatya fallarında aradım her bi sevgiyi ve bulamadım metaneti ve bulamadım cesareti kendi gördü aklım içini işte karmaşıktı bendi kaçta kurtul beden çekerken acıyı zırvalıktan bu güzde yapraklar döküldü ölüme hastalıktan sorulmam hiç bir soruyu sormak ister ömrüm kaçıncı kademe insanım ki isteklerimi gömdüm ilmek attım boynuma ve aşkı soktum koynuma yarattı duygular içindi çok büyük bi tantana fazla merhamet ki yardım et be tanrım zarardayım tadım bozuk fedaiyat kararlıyım tek bir mermi koydum içine silahın düşündüm çaresizlik eline aldı savaşı dövündüm bak yağmur yağdı üstüme üşüdüm silah sertçe patladı ben gömüldüm nako: Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Bağımlısı
|
![]() NE FARK EDER?? verse 1(savaş) Vedaya tepkisiz dilimde söylenenki her bi dün sinirlerim yenik kafamda olmayan bi dün cevapsa vermem hiç bir zamana ait değil savaş yıpranırdım vakit geçerken yaklaşır ölüm topladım huzuru içime ne var ki duramadı rabbi soruyu sorarken kullar cevap bulamadı annem adımı koyarken farkında olamadı mutlak istediğim bir yârdı gönlüm alamadı bak yüreksiz içine düştüğün bu durum sel olur özünde varsa saygı sana birazcık gem vurur kimin deminde varsa sevgi sadakat hep sorur insan içine düşen tek şey çok gurur dikkat et ve artı şükran et yaşamda kendine ömrüm izliyor ki bol zamansa şimdi hergele kör ucuyla tek raconsa sattı hayat herkese tanrım hangi kopile verdin aşkı söyle nako: Umut umut bugün yanımda yok neden hayat ağır bu denli çok inan kader elimde bir fener önemi yokk yanımda olmasın ne fark eder Verse 2(Leadri) Elimi tutan ilk sendin bense yangın çığlıklarını attım 2 şey gerekir demiştin birisi bendim diğeri yârım hakkım varsa öderim zaten mutluluktan bahtiyarım ecele giderim acele etme varsın soğusun fizanım elbet doğacak içine güneşim yakacak kalbin yalanlarını sabır devran dönecek anla açıcak ömrün ışıklarını doğrularımı bi zahmet yanlışlarımı göster bana korkularım hat safhada artık bulamam aklın cevaplarını herşey yerine konuldu ama bak hala kalbim sensiz kayıp bazen düşünüp dururum bilmem neyi boş bıraktık hadi anlat anlar ruhum inan dinler kelimeleri suçlu olan biz değildik anla onlar çeksin ceremesini kalbin kalıbı sihay fakat iç tarafları biraz pembe gözler özünü göremez lakin çekilmiş siyah bir perde mutluluk denen şey anlatıldığı kadar saydam mıdır gözler kalbi kandırır her gülücük bir rastlantı nako: Umut umut bugün yanımda yok neden hayat ağır bu denli çok inan kader elimde bir fener önemi yokk yanımda olmasın ne fark eder yeahh!! 2 çift 0 6 kuzen...Abluka Alarm...Sago Kaf Kef...Melankolia...Burası Samsun Beyotch!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Bağımlısı
|
![]() TÖVBELERİM HASARLI feat Sagopa Kajmer verse 1 ![]() Kadranımda döndü mazaret ve akrebim bu saati gösterince bastı ölüme tek bir mermi içten vuruldu gözlerim görüntülerde sancı var huzursuz ekledin ansızım pozumda resmen çağrılarda bekledim umudu söndü her alev misali ahali ördüğüm bu hürmet öldü rhyme sa girdi kanıma bak dedi lyricse sende bil yaz stille uysun kalıba al şu gardı çak bi ferde yok şekerli bir hayat dibinde kaygı beslenirdin nerde mutlu olsak(ki) çökerdi benliğim(çök çök) düş yakamdan ihtiyaçlar önüme sunmayın bu zalim hakkı verdi tanrı yokladı inancı bende yas tut tut tutmalıydım önceden bu aşka as (hadi) kendini boğazzla fermanınla yak yık yık duygular yürekli pek kurak benim dilimde ruhi girdabında söndü her bir hak nako ![]() Hak haklıda kalmalı emanetim sırrım saklı kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı verse 2 ![]() Nedense beklenenlere firara gebe o hale çare yok ve name yokluğunda satırlı bohçan ellerim dudakta okunmuş her bi cümlenin de mimarıydı kalbim akla sunduğum palavramıydı? nerede beklenen cevaplar ecelle randevum var acıma merhem olarak akla bıraktığım birşey var elvadalar sanki beni de yokluyorlar anlıyorlar amma taş misali duymuyorlar istila hayata barışın anlamıyla bakamamak ki elvada bu cana cananında arayı bulamamak ve istifa zaman güzergâhında sanki bir durak ulan bunak kaçıncı sorgu kalbim orda açta bak bir nokta koyalım her bir nükte sonuna dikte ederek haklısın ama bitti terkedilmiş her umuda ruhum dilenci rolüne girdi(gir) bekletildi çoğu kez isteğim tamam kesin rapim kirası kalemimin nako ![]() Hak haklıda kalmalı emanetim sırrım saklı kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Bağımlısı
|
![]() HERŞEY...HERKES verse 1 ![]() Dudaktan akacak her bi kelimeden de payını alacak ecelim içine konulacak niyet zaman ver önerim hatta akılda kalacak her kelamda yakılacak bi söz var umut var hislerimde doğmamış yarın var bana hayat pınarlarımdan umduğum kadar bırak bırak zamansız olsun ölümüm ecel hata ve her surat kaldır at gerek yok eskimiş nasılsa yenisi alınamaz bi cümle oldu mutluluk satılmaz nedeni bil ve sonucu sına inan bugünden öte bi gün yok inada binip özürle inme yeminim olsun tek durak yok bu yol çok meşakkat ister bilen yok zaman çok amma lakin elle tutacağım bi dermanım yok öfkem ölümü görsün önsözümden adını sildim öldüm 2 gramlık haktı sen bi çift sözünle ikiye böldün bişey düşündüm daha ziyade düşde gördüm üzüldüm rüyamı gözlerimle gömdüm nako ![]() Gelip geçen nedense kalıcı olamamış bi düş benimki baktığım güneş biraz soğuk üşür yüzüm saraydı revizyonda kalbim görüşmek istedim kilitli tamam yeter dedim fakat biraz diretti şimdi bana da sundu şeytan yalancı elmalarını mutluluk denen bu kahpe çoğalttı kavgalarımı beklenen bu muydu kalbe verildi nüshalarını anladım yalan dolanmış herşey herkes aynı verse 2 ![]() Seninle benim aramda zorda kalan hayallerim günahsız iki melek omuzlarımda şahidim yemin riyasız her sözüm bu gündüzün bi gecesi varmış hangi yaranı kapatacakmış hangi derde derman anlat asıl olan yalanlar hiç bi zaman ayakta duramaz oğlum hiç bi kelime akla sormadan kalemle yatamaz oğlum gururun ardı dağ başı ufuklar aşkı tehdit etti derman hislerim yazılsa kalbe ferman satırlarım umutsuz aralığında gülücük aramak hakkın işi mi kalbimin de fişini çeksin ellerim yeter duaya her sefer niyetlenen dilim de tanrı katına kaç dilek gider semaya yapışan eller hayat masaldan öte misal verir ki gerçek olsun ister önericek ne varsa gerçek akılda dursun ister bi ses ver uzak da olsa duyarım bedenim uçurum ucuna gelmiş işte burda yardım ister nako ![]() Gelip geçen nedense kalıcı olamamış bi düş benimki baktığım güneş biraz soğuk üşür yüzüm saraydı revizyonda kalbim görüşmek istedim kilitli tamam yeter dedim fakat biraz diretti şimdi bana da sundu şeytan yalancı elmalarını mutluluk denen bu kahpe çoğalttı kavgalarımı beklenen bu muydu kalbe verildi nüshalarını anladım yalan dolanmış herşey herkes aynı |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Bağımlısı
|
![]() BEN BİR İNSANIM verse 1(savaş) Hep gecimde versin hakkı somut bir soru madem aldın tahtı neden ki üç cevabın ikisi farklı zamanla doldu gözlerimden yaşlar aktı kurşun attığımda siperi aldıysamda barut yaktı hep dikenli günlüğüm körüdüğüm bu şarkılarda ördüğüm ki feryat alın yazım fırtınaysa bellidir denizde girdap yüzümde sezgi benim içinse taze bi çicektir ezgi bak umuda bağlı efsun yanar döner ki kanun içlerimde bestelerse melhum sorma sabrı dilimde kalmamış lafım kaderde yazgım beklemek gerekli bazen yıllarında tek bir şansı şansa minnet her ki bekleyişdi yaşlanır sözüm elinde paran varsa güler yüzün hayata karşı isteğin cebindedir sonuçta mutluluk bu anla bende yoktu ezdi hayatımsa zorda yokladım umudu bolca elimle attım ekmek onca oltamın ucunda takılmamış ki kanca sözlerin de var vaki verdin elime koca bir pompa kandırır duru ki içimi ruhum yasta nako ![]() ben bir insanım...sonuçta var bi kavga ekmeğimde ben bir insanım...hayat içine düştüğüm bir sahne ben bir insanım...derdi ferde vuranlar ki kahpe ben bir insanım...insanım ki aradım hep ki çare ben bir insanım...sorgu sormak en büyük ki hakkım ben bir insanım...hakkı çaldı bahta vurdu şansım ben bir insanım...birbirinize kıymayın sakın ben bir insanım...kalbim kırılmışsa ağlarım verse 2(savaş) Hayallerim büyük fakat cebim delik sabit her bi günde çok fikir değiştik zihnimizde zorlanır yaşam ve ben bir insanım sonuçta var bi kavgam eksilerde hazzım iisterim ki küfrü bazen kumpasın içi kaosla kan neden ki söylenir yalan parayla bozmuş insan önlerinde var ölüm inan varsın gitsin sorma zamanı vakti geldiğinde tanrı çalar kapını kıymetinki kaldı bende dudakların ki iz bıraktı ömre ve gittiğinde ağıt yaktım şehre ağladım yüzümde suçlu yaşlar önüm kalın duvar sonum karanlık içlerimse ağlar ben yolumda yorgunum kodeste kalbim durgunum elimde derdim suskunum dibinde çare yok kozum şarkılar hayat kadar uzun güneşle battı tüm yüzüm sebepsiz oynar toyluğumda ruhum nako ![]() ben bir insanım...sonuçta var bi kavga ekmeğimde ben bir insanım...hayat içine düştüğüm bir sahne ben bir insanım...derdi ferde vuranlar ki kahpe ben bir insanım...insanım ki aradım hep ki çare ben bir insanım...sorgu sormak en büyük ki hakkım ben bir insanım...hakkı çaldı bahta vurdu şansım ben bir insanım...birbirinize kıymayın sakın ben bir insanım...kalbim kırılmışsa ağlarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Bağımlısı
|
![]() AHENK verse 1(savaş) Vektörüm zehirli meyile yatkın dibini gördü kuyunun aklım içine düşmemek gerekli sizce var mı yok cümlelerde küfre ihtiyaç delaletim bu konuya yazdığım ki yor damar mı kaç tazıyla uğlaşır ki insan evrimi şu cinnetiyle başkalaştı niyeti kanla boğdu cenk(savaş) olmadı rapinde istenen bi şarkı kaçtı gözlerinde soldu renk bak bu kurşunuyla dahil oldu memlekette insanın beline kanun diğer adıyla kâbus yataklık etmemekle haklı kıldı kenidini bu fikrim içine düştü sohbetin deminde yazdırırdı işte böyle millet hakimim bu konuya hasretim ki kalemi öptü tek elim keliemelerle oynar bendeniz fes bu rapte dillenir rejim ki muhalefetle saldırırdı sözlerim Ömrü hicveden bu ahenk sürekli vahim armonik sürerse hakkım keyifli zihin gençliğim hayatta balçık dibinde rehin daime yön verdim yönüme daim Ömrü hicveden bu ahnek sürekli vahim kalburustu şarkılar yazın hatırlar beyin manevi gönülde sancı hısımda perçin daime yön verdim yönüme daim verse 2(leadri) Hayat bi şanstı unut bu faslı umut yalancı ne elde kaldı verecek hatta kalpte hiç birşey yok bitir bu savaşı bişey mi kaldı ne isteyen bilir ne istenen canıma kim kiracı inan ve yahut tünker etki günde kaldı geleceğim akılda tek bi mesele varmış gidince göreceğim diyeceğim de birşey olursa(yaz) unutma yaz bi kenara 2 elimde kanda olsa ben cevabı vereceğim uzadı bak zamanla dilimin en küçükce kelimesi paragraf oldu bugün hayata evet ta kendisi mesaisi var artık aklın unutma ceremesi çekilmemiş bir aşkın hatrı yıl değil gün ertesi yüzünün görememekti gözümün en hakiki korkusu içimde cennetten bir bahçe yakıldı doğrusu satır sonu gözüktü(bak) üzüldü dizelerim devam da etmek istesem de nokta koydu ellerim Kalbim yolcu bekle yolumu avuttum umudumu gözlerimi kurutttum sorduğum soruların yanıtı neydi inan bana ben de unuttum Kalbim yolcu bekle yolumu avuttum umudumu gözlerimi kurutttum sorduğum soruların yanıtı neydi inan bana ben de unuttuM |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
abluka alarm - ahenk, Abluka Alarm, Abluka Alarm Lirikleri, Abluka Alarm Sarki Sozleri |