![]() |
#1 |
![]() ![]() milyon tane sorunla hazırlandı albüm.özür diliyorum beklediğiniz gibi çıkmazsa.mix aşamasında sorunlar oldu murat abi ve ben ortak yaptık mixleri biraz öyle oldu.maalesef dj silence'ın işleri dolayısıyla scrath atılamadı.biraz daha erteleseydik daha farklı bi albüm olabilirdi ama bekleyenlere saygısızlık ettim zaten bu güne kadar artık bekletmeyeyim dedim.umuyorumki anlayışla karşılarsınız.elimizden geldiğince derledik toparladık bi şeyler yaptık.son gaz odası yapımı olur.sitelere gönderilmedi sadece burda var ama isteyen istediği gibi alıp istediği yerde yayınlamakta özgürdür.indirin işte bakalım ne çıkıcak yumurtadan. Tracklist : 01 - Ados - Intro (Daha Sert) 02 - Ados - Sepya 03 - Ados - Semazen Etekleri 04 - Ados - Kabul Gör feat. Nafta 05 - Ados - Satsujin 06 - Ados - Ekimoz 07 - Ados - Ağlamaz feat. Sybra 08 - Ados - Yatın Erketeye feat. Grejuva 09 - Ados - Random feat. Mt Beyazkin 10 - Ados - Kırık Sandalye feat. Sürveyan , Sybra 11 - Ados - Kagebunshin 12 - Ados - Şehrin Kartalı Rmx 13 - Ados - Outro (Kartal Benim) Full Album : Ados Combo Mekanize - Ekimoz 2008 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Ados Combo Mekanize, Ados Combo Mekanize - Ekimoz, Ados Combo Mekanize Albumleri |