![]() |
#1 |
![]() Track List : AKO - Ankara AKO - Erkek Olmak AKO - Göbek Adı Korsan AKO - Hepiniz Fransız AKO - Kime Çattın AKO - Kimisi AKO - Kolları Sıvadım AKO - Rhyme Ola AKO - Sana Göre AKO - Vur AKO - Yasak Bölge AKO - KiLLaH PriesT - Taaruz Başladı AKO - KmK - Proje Banga AKO - 5. Mevsim AKO - Astronom - İki Dil Bil AKO - CanKa - İnFo - Marifet Gerek AKO - FlexToweR - Orta Parmak AKO - KmK - Tekbir Hücum AKO - MeDuSa - Uzak Diyarlarda AKO - Naşhit - Çıkmazlar AKO - Naşhit - Yüreğime Dökün AKO - PiT10 - 2 Zar AKO - Gözyaşlarım Anlatır AKO - İntro AKO - Mahşerde Bilge AKO - Mavi Rüya AKO - Outro AKO - Sevmek Tehlikelidir (Skit) AKO - CanKa - Frekans - Ömür Baş Ucumda AKO - C'İT - Paket Paket AKO - DüşseL SenteZ - Yarım Kalan Tablolar AKO - Frekans - Aslım Suretini Yitirmiş AKO - Frekans - Çal Bu Bella AKO - Mic Rap (Kerim) - Çırpınırdın Karadeniz AKO - Özgür B - Yalan Çırılçıplak AKO - PiT10 - Aşığınım AKO - Rapizm ÇağLa - Aşk'ı İlan AKO - Sanık - Bırakma Beni AKO - SiRmC - Tek Başımayım AKO - Yunus Emre - Frekans - Kerim - Pis Kalalım AKO - Back On AKO - Prozac Gençligi AKO - Roxanne AKO - CanKa - Beni Öldürürmüsün AKO - CanKa - Bugün AKO - CanKa - Yunus Emre - Kill Bill Stili AKO - Kerim - Yunus Emre - Frekans - Masterbation (Crunk Rmx) AKO - Ben Sen O AKO - Kasımda Rap Başkadır AKO - Trajikomedi Kozmozu AKO - BaŞaR - Tek Yürekle Savaşa AKO - C'İT - AKO - C'İT Download Link (150.51 MB) : LinK: http://www.upshare.net/?d=63D7A9D511 rar şifresi herkesrapdinlemesin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() rica ederim kardesim yardımcı olabıldıysem sewindim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() paylaşım için tşk ler