![]() |
#1 | ||
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bayan Moderatör
|
![]() SEVMEDİĞİNİ BİLSEYDİM
Ey vefasız, sevmediğini bilseydim Yıldızları gökyüzüne dizer miydim? Hiç kavuşmak için sana, gözyaşımla Denizleri tuzlar ile bezer miydim? Bak doldurdum,gözyaşımla denizleri Seyretmedin bile yoksa kızar mıydım? Arzu dolu ihtirasımı gör diye Yanardağa lavlar verip azar mıydım? Seninleyken ne yaptım ki bilmiyorum Yoksa sormak için sana yazar mıydım? “Yarin gitsin,hayat sürer “ diyen yalan Sen gidince, öz canımdan bezer miydim? Sana “ zalim,kara cellat “ dediler de “yok “ demedin yüreğimi ezer miydim? “Onu öldür acı çekme “ demeyin siz O da çeksin yoksa mecnun gezer miydim? Yarim yalnız,seni senden istedim ben Fazla bir şey isteyerek üzer miydim? Seni sevdim, niçin saygı göstermedin? Yoksa, sana sitemleri dizer miydim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bayan Moderatör
|
![]() GEL” DEME SEVGİLİM GELEMİYORUM
Gelmek istiyorum bırakmıyorlar “Gel” deme sevgilim gelemiyorum. Güneş benim için doğmadan önce “Gel” deme sevgilim gelemiyorum. Gülmeyi unuttum yoktur ilacı Hasretlik içimde büyük bir sancı Gurbetin zehri de veriyor acı “Gül” deme sevgilim gülemiyorum. Deli olacağım, uzağım yare “Unut” deme ne olur,söyle çare Yazmışım adını altın deftere “Sil” deme sevgilim silemiyorum. Uzaktan davulun sesi hoş gelir Bu kavuşma günü biraz zor gelir “Sabretmeyi bil sen, aşıklar bilir “ “Bil” deme sevgilim bilemiyorum. Mecnun delidolu, Kerem kül oldu Benim de bahçede güllerim soldu Kalamam yüreğim hasretle doldu “Kal ” deme sevgilim kalamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bayan Moderatör
|
![]() HASRETLİK DE BİTER BEKLE SEVGİLİM
Gözümde tütüyor canım memleket Sığmıyor içime sığmıyor hasret Gözümden yaşları akıtır gurbet Hasretlik de biter bekle sevgilim “Ayrılık ölümden beter “ diyorlar “Dayanamıyorum yeter “ diyorlar “Geçmeyen günler de biter” diyorlar Hasretlik de biter bekle sevgilim Gurbet elde sevda olmaz olsaydı Teskere almaya bir gün kalsaydı Teskere gelir de mektup gelseydi Hasretlik de biter bekle sevgilim Yari özlemek hem güzel hem acı Ana baba kardeş başımın tacı Tek oğlum Veysel’im içimde sancı Hasretlik de biter bekle sevgilim Neden yol vermiyor burada dağlar Annem telefonda “oğlum” der ağlar Yarim mektubunda yüreğim dağlar Hasretlik de biter bekle sevgilim Çiçeği koparıp da “ gül “ denmez ki “İnleyişin güzel bülbül “ denmez ki Askerde aşığa da “gül” denmez ki Hasretlik de biter bekle sevgilim Teskere gününde çıksam sabaha Seni üzmek mi, hiç iç üzmem vallaha Ayrılmam senden,ayrılmam bir daha Hasretlik de biter bekle sevgilim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bayan Moderatör
|
![]() ŞEHİT GELİYOR
Bulutuna söyle, yas bağlamasın Islanmasın koçum, gök ağlamasın Kuşların ötüşüp, can dağlamasın Goncamı aşkla der, şehit geliyor Nur inmiş yüzüne, seyre doyulmaz Gören hangi yürek, o an bayılmaz Birbiri ardınca, ikram sayılmaz Lebinde şerbet var, şehit geliyor Süreyya selamın versin şahana Firdevs kapıların açsın ol hana Sığamaz aslanım yedi cihana Yeryüzü ona dar, şehit geliyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bayan Moderatör
|
![]() SEVDİM BİR KERE
Bir halim bilmezden derdi veremi Aldım amma neydem sevdim bir kere Boşuna yakmamış sevda keremi Bildim amma neydem sevdim bir kere Geçiyor uzaktan bakıp el gibi Göz pınarım çağlar akar sel gibi Dalından koparılmış bir gül gibi Soldum amma neydem sevdim bir kere Ölüye benzerim sağlar içinde Har oldu güllerim bağlar içinde Bir balık misali ağlar içinde Kaldım amma neydem sevdim bir kere |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bayan Moderatör
|
![]() GEL KALBİME DOKUN YAR
Yastığımda kokun var Senin bana sözün var Yıllar oldu gelmedin Gel kalbime dokun yar Sensizlikten bunaldım Çaylar gibi bulandım Dört bir yanı dolandım Gel kalbime dokun yar Mevsimler bende hep kış Kalbimde son bir bakış Hasret içimde nakış Gel kalbime dokun yar |
![]() |
![]() |
![]() |