|
![]() |
Alphino & Oğuz Atılkan - Bayaı Bir gevezeyim [Full Albüm] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Konu Aksi Maraz tarafından (06-06-2010 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderator
|
![]() Şahsen indiresim gelmedi bi çok dinleyicide benim düşüncemde olup indirmicek bi çekiciliği yok sanki yeni yetmelerin albümleri gibi duruyor kapağa bakınca...Ha tamam bu işte bi yerlere gelmişlerdir sen biliyorsun ben biliyorum ya bilmeyip dinleyici olanlar ? Saygılar sevgiler =) Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni üye
|
![]() Ben DMT'den Oğuz Atılkan. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Albümümüzü siteye koyan adminlerede ayrıca teşekkür ediyorum.Albüm kapağını paint te ben kendim yaptım. Millet kapağa abanıyor ancak albüm içerisindeki şarkıların çoğu fos çıkıyor. Bizim için önemli olan kapak ve ya dış görünüş değil albüm içindeki parçaların sağlamlığıdır. Bizde bi 50 tl verip sağlam bi albüm kapağı yaptırmayı biliyoruz yani. Biz bu albümü toplam beş günde free beatlerden yaptık boş zamanlarımızda. Asıl işler önümüzdeki haftalarda çıkacak meydana. Bazı arkadaşların dediği gibi dilimizde ''bayaı'' diye bi kelime yok ancak ''madı fuck'' diyede bi kelime yoktur. Hepinize saygılar.. DMT Production |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
Onu İngilizce olarak kullanıyoruz zaten, dert olmasın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |