![]() |
#1 |
![]() İzlemek için: http://www.facebook.com/video/video....89516451074496 İndirmek için: http://hotfile.com/dl/131041321/7bf1...n.net.mp3.html Sözler: Bölüm 1 Değişir mi kafa yapım kralı olsam underın Sahte triplerinizle milleti böyle kandırın Bitecek o rüyalar şimdi bitmez sandığın Daha çok kelimem var bak açıldı sandığım, Bu bir yangın senin de benim de yandığım, Bu dünya en büyük yalan aptalca kandığım, Kendi yağımda kavrulup da kendim ekmek bandığım, Çünkü onlar için çok da önemli değil varlığım. Odam yegâne karantinam, yalnızlığın En derinlerinde kendimle baş başa kaldığım, Birçok sorun var hayatın üstüme saldığı, Oldu sevdiğim insanların da ahımı aldığı, Kiminin çene kimininse emektir çaldığı, Şeref nasıl yok oldu almıyor mantığım, Tepeye çıkmak için bırakıp insanlığı Siz maalesef kurdunuz bu fason krallığı Bölüm 2 Gezinmek istediğimde elimde Mouse, Biraz sıkıldığında canım çözüm Just Cause, Zamanın düğmesi olsa bassam pause, Hayat dediğin yalan, sanki Santa Claus, Yüzüm güler mi her şeye olumlu baktığımda, Sorunlar çözülür mü polyannaya yattığımda, Bizim olan her şeyi ellere sattığından, Mutlu değil yüzlerimiz irademiz battığından, Şereften daha öne geçmiş paranın itibarı, Bu garip döngüler ki insanlık imtihanı, Evliyayım diyenin acaba dini var mı? Twit’de küfürlerle yaptıkları yanına kar mı? Global etkilerle insanlığı meneden huzurdan, O insanda değil mi meniden, Kıyamet kopsa yüzüm güler mi yeniden? O önden koşanlar olacaklar yenilen Bölüm 3 Kapandım dizlerimle yerle bir ayaklarım, Bu bir cennet ise ben yasaklı elmayım, Ateş olmayan yerden çıkan duman mıyım ben? Hayır, Yalaka fan mı yok ben almayım!!! Doğan güneş, serin hava, Uzak bir yüz derin yara, Tuzak mı güz düşüp dara, Bir hayli tantana, Hayale uzandım ve boşaldı kumbara, Bir hayli yorgun bakışlarla selam verdim aslına, Hayat bir kitabın sayfalarına gömülü bir romandan farksız, Her gün yeni bir sürprizle uyanırız apansız, Bazen eldekini alır ya zamansız, Bu kader dediğin döngü birazcık arsız, Yanlış gördüğün ne varsa kes at, Bir tarafta para, bir tarafta yok nasıl bir match-up Sözlerinle yaptığın değil mi tezat? Yarın kıyamet koptuğunda kesilir hesap Konu RapubliX tarafından (09-29-2011 Saat 09:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Araf Yaren |