![]() |
#1 |
![]() öncelikle selamlar, bu yazıyı yazmadaki amacım, veda etmek, 2001 yılında çankırıya geldim, 8. sınıfı ve liseyi çankırda okudum, gerçek dostlukları Çankırıda edindim,2 sene önce istanbula geri döndüm ve 2 senedir gidip geliyordum. ama çankırı hikayem bitiyor, ailem ankaraya taşınıyor, sadece tatillerde geldiğim çankırıya artık gelebilmem çok zor, bu 7 sene içinde yaşanan her türlü tatlı tatsız olay hafızamdan hiçbi zaman silinmiyecek ve Çankırının bende ayrı bi yeri olacak, şimdi veda etmek üzüyor aslında ![]() allaha emanet olun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() araf seni çok özlicez kardeşim(x gitmene çok üzlüyorum ayrıca çankırıya gelmende zor değil:S tatillerde ankaraya geldiğin zaman burayada yolun düşer uğrarsın her zaman kapımız açık gönül isterdiki keşke gitmesen neyse hayrlısı olsun tüm iyi dileklerim seninle allaha emanetsin kimsenin seni üzmesine izin verme üzülme hoşçakal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu deepnoise tarafından (05-09-2009 Saat 05:05 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aktif Üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Acemisi
|
![]() Allaha emanet ol Selim abi.Hakkaten senle çok geç tanıştım.Ama burada ki yerin herzaman hazır abi çankırıya gelecek olursan bize mutlaka bekliyorum Tekrardan kendine iyi bak. Yeni track ve albümlerini siteye yollarsın inşallah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |