![]() |
#11 |
![]() 3-Merve M analı manasız bakıyor gözlerin E llerin kah seviyor kah incitiyor yüreğimi R üzgara savrulmuş güller gibi sözlerin V arlığı güzel göğsümü deliyor şiddetin E sirin olmuş bedenim , ruhum can çekişmede M analı manasız bakarken gözlerin E trafımı sardı hüznün bulutları R esimlerde aradığım , çizdiğim resmine V uslatınla başlayan günde küstüm E limde değil varlığın ; bir kar tanesi M asmavi denizin mor derinliğinde kayboldum şimdi E zildikçe eziliyor bedenim senden gittikçe , sana döndükçe R astlantı yok biliyorum ömrümde V arsın ve yoksun gönlümde E riştim ve söndüm ömründe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bayan Moderatör
|
![]() 4-Özge Ö zgür bir kuş gibi kanat çırptım sevdaya Z ulamda sakladığım aşkımı haykırdım , sonsuzluğa uzandı ellerim G erçekle sahteyi ayrıştırdım yaşamımdan , seni kendime sordum E zdim yanlışları kökünden , içinden doğruyu buldum Ö zlemek kadar yakınım şimdi , ensende bir nefes kadar Z ehiri tükendi aşkın , lezzetli bala döndü G izemler devam etse de yaşamak huzura büründü E kilen topraklardan yeryüzüne sevgiler döndü Ö zgür bir özlemle yaşıyorum , senden uzak olsamda yanındayım Z arif bir çiçeğin görünüşünde saklıyım G elip geçen yaşamın kıyısındayım E linden tuttum dalıyorum şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bayan Moderatör
|
![]() 5-Ayça A yrıldık , bu kaçıncı bilmem Y üreğim yaralı , gönlüm buruk Ç aresiz kaldım , içim sönük A klıma vurdun , gözüm donuk A yrılık sonu gelmez bir hüzün Y okluğun soğuk kış gecesi Ç ağladı sensizlik üşüdüm sensiz A lışmak zor , keskin bıçak yarası A yrıldık , bu son bakış Y alvarsan , dönüşü yok artık Ç iğ düşen gözlerim , gülüyor şimdi A lıştım acına artık |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bayan Moderatör
|
![]() 6-Nimet N eden gözlerin yaşlı sevdiğim İ stermiydim seni üzmek sevdiğim M aşukun ben , sense aşkımken E zici bir acıyı neden döker gözlerin T aştan değil kalbim bunu bil sevdiğim N asıl ki bir kuş havalansa yuvasından İ çeriye sıcaklığı vurur ya güneşin M utluluğa doğsak işte böyle sil baştan E sen ılık rüzgara takılsak T ükenmez sevdaya yol açsak yelkenlerle |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bayan Moderatör
|
![]() 7-Bekir B üsbütün silindik yaşamdan E kseninde döner olduk sevgimizin cazibesiyle K aranlık olduk bazen de aydınlık bulunduk İ çimize çektiğimiz hava yerine R eyhan kokulu aşkına büründük B iliyormusun sürekli severiz seni biz E llerimiz sevgimiz , tutunamayız onlar olmadan K albi olmayan kuyulara düşer de çıkamayız İ stersen sev bizi kurtar bu hayattan R üyamızdan uyanıp tekrar uyuyalım mı baştan |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bayan Moderatör
|
![]() 8-Eslin E skiden bir masal , belki bir düş , belki bir yarım kalmışlık S evgi üzerine yazılmış en acı , belki tatlı , belki bir bitmezlik L eyla ve mecnun gibi , belki ötesi , belki sözün bittiği yer İ çine aşktan sadece bir damla katılmış en büyük sevgi hikayesi belki N edeni niçini olmadan başlayan ve nedensiz niçinsiz biten tek güzellik E slin ; esen rüzgarlarla kulağa çalınan hoş şarkı S evda üzerine söylenmiş en güzel şiir L al olan dilleri bülbüle çeviren en tatlı dokunuş İ çi büyülü , dışı sizi yakan en büyük ateş parçası N edenim , niçinim ve sonum , hani belki başlangıcımsın , belki daha ötesi |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bayan Moderatör
|
![]() Ellerimde isminden binlerce sevda Lügatımda olan her aşk sen İliklerime kadar hissediyorum Feryada çıktım aldımda, duymayan kalmasın diye E ser deniz misal , dalgalar boyunca L oş ışıklarında kaybolur yüreğim gecenin İ ster atılır ister katılır sessizliğe F ersah fersah kateder de yolları Konu moRojeM18 tarafından (11-01-2009 Saat 09:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bayan Moderatör
|
![]() 10-Gizem G özlerinden akan bir damla yaştı düşen yüreğime, İ liklerime kadar ıslandığım aşkınla Z ambaklar açmış ve ölmüşlerdi ardından E limde tutamadığım mutluluk gibi bir an M utluluk gibi herşeyin yaşanmışlığı ve bitişiydi G özlerim ardından bakakaldı , her anın karelerini gözümden tekrar tekrar geçirerek İ stekler yarımdı , duygular yaşanamamış Z ahir olmayandı sakladığın gizem , adın gibi sen olan E tvarın narin bir kelebek gibi M ahzeninse senden öte bir çiçek , belki çiçekten bir bahçe |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bayan Moderatör
|
![]() 11-Burak Burcu Sude B ırak acılarını yüreğime ve git ardına bile bakmadan U mulur ki dönersin birgün , belki birgün R azı değilsin gitmeye , belki dönmezsinde geriye A şk ki doğar ayrılık acısında , böyle yanımda aşksız olmandansa K alma git , git belki doğarsın yeniden aşka B iliyormusun seni sevdi yürekciğim U sul usul sevdi R üzgarın saçına dokunuşu gibi usul usul C ismim küçük , ruhum göklere sığmaz bir halde U zun uzun seyrederdim seni , güzelliğinde sessizliğe kapılarak S en bir dokunuşta kaybettin sevgiyi , sevgimi U mmadığım bir karanlığa dokundun ve kendinde kayboldun D ünya yuvarlak , dön belki bulursun E llerin yine de dur kalbime dokunsun |
![]() |
![]() |
![]() |