![]() |
#31 |
![]() 20-Yüksel Y üksekler de öter bir bülbül sesi Ü mitsizlere ümittir her nefesi K albimize doğuyor güneşler güneşi S evgisi gözlerinde bembeyaz bir inci E trafı aydınlatır yüreğinde ki hissi L ibası kendisidir yoktur şirki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Bayan Moderatör
|
![]() 21-Burcu B ırak katılayım akan nehrin yüzüne U mudun kalayım hep , parlasın o gökyüzünde R azı olmaz bilsem de kalbim dilime C evap verme ne olur bu son olsun içimde U zun yolculuğum bitmesin yüreğimde B ilmezsin ne çok sevdim seni ben U slanmadım yaşadım , ölmedim sevgine doğdum R üya misal bir aşka yelken açtım C ismimden kaçtım ruhuma koştum U mursamam gene de çünkü seni buldum |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Bayan Moderatör
|
![]() 22-Seda S ana ne desem sevgili E ksenin de döner bir garip yürek D ünyalar değil ona sen gerek A şkı gönlünde bir ateşten çömlek S ana ne desem sevgili E sti rüzgar , yağdı yağmur D ışarda sensiz bir fırtına var A l bu adamı kalbine koy yar S ana ne desem sevgili E cemsin bu ilk gördüğümden beri D izlerime yasla başını olur teselli A hdimdir bu sevgi başından beri S ana ne desem sevgili E limde değil mecburum sana D ilimden düşen tek bir kelime A şk tarifi olmayan bir SEDA |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Bayan Moderatör
|
![]() 23-Sibel S erin esen rüzgar yaprakları okşuyordu hafiften İ lkbahar sabahında bakınıyordum avluya öylece B alkonuma uzanan ağacın yeni tomurcuklanacak uçları içimde mutluluk büyütüyordu E llerimi uzattım göğe dokundu ellerim L ayık olmadığım kadar mavilik dolduruldu gönlüme S erin esen rüzgarla birlikte sen kapımı çaldın İ çim içime sığmazken geldiğini görmedim bile B ekliyordum oysa seni , havada ki ılıklığı farkedemedi tenim E llerimi uzattım sana değdi elim L ayık olmadığım kadar aşkı doldurdun kalbime |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Bayan Moderatör
|
![]() 24-Yeşim Y üzüne düşünce ayın ışığı E llerim ışığına gölge eder Ş ems nasıl ki vurur geceye İ klimler yazdan bahara döner M isal yüzün , yüzüme ışığın kalır Y ükselince gönlümde hüzün E llerin yüreğime değer Ş iirler gündüze sönerken üstelik İ stersen bir bakışla M utluluk bize güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Bayan Moderatör
|
![]() 25-Pınar P ak , duru yüzün I lık mevsimlerden kalmış gibi N eden soğuk bakar gözlerin bilmem A cıyı içine ben mi kattım ? R engarenk çiçeklerle süslemiştin saçlarını P as tutan acılardı belki I sıtmayan yüreğini N e kadar çiçek varsa goncaya durdu bak A cıları silip süpürecek bir gülse gözlerin R enkleriyle sana ışık saçarak |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Bayan Moderatör
|
![]() 26-Alparslan A ksın kanım son damlasına kadar L al olup susan yüreklere inat yazacağım sevdanı P uslu ışıklarıyla aydınlatan yurdumu , ey gökteki yıldızlar A kan her damlama düşşün içinizdeki o nur , o parıltılar R aks etsede elin gavuru hain düşmanlar S enin uğruna dökülecek ben gibi nice kanlar L ezzetler dönüşsede eleme A şkınla ben yine öleceğim biline N ar olup yansada bedenim , uğruna gülecek hep yüreğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Bayan Moderatör
|
![]() 28-Hatice H atırlamıyorum en son ne zaman sevmiştik A ramızda öldürdüğümüz onca şeyin ardından T üketmiştik herşeyi zamana vermiştik İ çimizde bazen kıpırdanır sevgi , oysa ; C enazeyi gömeli çok olmuş , bırakıp gitmiştik E llerini uzatıyorsun şimdi ve ben tutuyorum , üşüyorum H atıralar var elinde A kşamları yemek diye önüme sürdüğün T üketilen , biten anılar İ çine kattığın baharatsa ne acı C ismim hazmedemiyor kanıyor yüreğim E trafımı saran hüzün gülleri içinde yine gece oluyor , yine öpüyorum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Bayan Moderatör
|
![]() 29-Aleyna A tık bir sevgi gibi karıştırıyorum yığınları L ezzetini arayan hayat gibi ruhumu arıyorum içlerinde E zici bir koku var havada , Y aşamı zorlaştırıyor N adasa bırakılan toprak gibi yığınlar A çtıkça fışkıracak sanki tohumlar A çılınca toprağın gizemi L irik bir şiir gibi dökülür kelimeler E tvarıyla , envarıyla mücessem olurlar Y itmeyen sevgi işte bu der gibi N asıl ki bende böyle sevmiştim seni , A çılınca yüreğin işte , sevgini dermiştim |
![]() |
![]() |
![]() |