![]() |
#1 |
![]() slm arkadaşlar adım seyit uzun bi süredir müzikle ugraşıyorum ve artık çankırıdayım ayrıca buralıyımda fakat ankarada yaşıyodum ankrada bi çok çalışmam oldu undershockla yola başladım batıkent rulezda kısa bi süre çalıştım ardından tekrar undershocku toplayarak noktayı koydum son 2 senedir soundparkla çalışmaktayım bi çok organizasyonda sahne aldım 6X6 - 06 06 06 hiphop jam - hiphop meeting vol1 vol2 ahkad recordz partyleri underdogsve bi çok neşet kılıç imzalı party vs... 2 sene boyunca burdayım ve burdada müzik hayatıma devam etmek istiyorum kaliteli bi stüdyoya ihtiyacım var yarımdıcı olursanız yada yönlendirmede bulunursanız sevinirim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() hoşgeldin çankırıya öncelikle bn çağrı m.oldm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() eyvallah bende memnun oldum çagrı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hq kardeşim aramıza stüdyo konusunda yardımcı olabilirim rapkinq-7@windowslive.com beklerim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoşgeldin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hoş geldin arkdaşım isteklerini değerlendiririz isteesen ekle veyahutta sen bilirsin yani adres tramvay_92@hotmail.com
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hepinizle tek tek çalışmak isterim kanca.vip@hotmail.com buda benm mailim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hoşqeldin..!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |