![]() |
#1 |
![]() YALNIZLIK ve KARANLIK
Güneş aydınlatmaz karanlık yolu Ben hayattan sıkkın bir Allah’ın kulu Zaman acımasız hayat yalnızlık dolu Belli olmaz bu yaşamın sonu Bu gün de bitecek yeni bir gün gelecek O da dünlerim gibi karamsarlık verecek Geleceğim önüme geçmişimi serecek Hayatım en baştan tekerrür edecek Şiirlerimde kendimi görür oldum Yalnızlık ve karanlık içinde kayboldum Bu dünyada kendime küfreder oldum En sonunda bir çiçek gibi ben de soldum Saat 22:40 kalemi aldım elime Çok güzel bir şarkı dolandı dilime Hayat benzemekte sanki bir filme Belli olmuyor ki kim kala kim öle M_C_S_A_D_I_K 20 Kasım 2006 ---------------------------------------- ALACAKARANLIK Zamandan haberim yok hayat çok kısa Dilim fenerimdir, gidiyorum karanlığa Bakta konuş şu gözümün yaşına Ne yapsam da boş bu adaletsiz dünyada Doğru yolu seç yanlış yola kanma Üşüyorum ama içimde bir yanma Gülüşüme bakarak sakın mutlu sanma Hatırlaman da böyle olacaksa bırak beni anma Zaman mı geçmiş, güller mi solmuş derken Vakit çok geç olmuş hiç sanma erken Bir gemi olsa açsak bir yelken Yeni ufuklara doğru giderken Hava alacakaranlık her yer ıssız Hava alacakaranlık her yer hırsız Hava alacakaranlık her yer arsız Hava alacakaranlık ben miyim bahtsız M_C_S_A_D_I_K 21 Kasım 2006 23:37 ------------------------------------------- ÖMRÜM GİTTİ Gözlerimi kapatıp ağlasam bile İçimdekileri getireceğim dile Solmasın dokunmayın güle Rüyalarımda bile hep çile Bunları sana yazıyorum şimdi dinle Ömrüm gitti ufacık bir sele Gönlümü kaptırdım serin bir yele Bu şiirim okunsun ezele Duydukların benim sana sesleniyorum Ruhumun en sessiz yerinde geziyorum İçimde karamsar bir şeyler seziyorum Hayattan yavaş yavaş beziyorum Meyve vermez oldu üzüm bağlarım da Anlatamam derdimi ben ağlarımda Kalmadı bir damla kan tek damarımda Bütün sırlar gizlidir yek şamarımda Olsa bir hakkım bile hep feragat Ne söyleyeyim bana yardım et ya! Rab İyi görünsem bile yaşıyorum harap Tarafsız kaldım oldum bertaraf Kalemim olmasa duygularım n’olcak Tıpkı bir çiçek gibi solcak Eğer bir gün beni sorarsan Sadık hep burada olcak M_C_S_A_D_I_K Ekim 2006 ------------------------------------------ |
|
![]() |