|
![]() |
Boşver Zaten Kötü Buralar - BİG ZAG (Official Video) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=MtmXUTC1ums Kanalımıza abone olarak bize destek olabilirsiniz YENİ KLİP SİZLERLE saçlar üç numara yüregim 9 milimetre uzun aradan sonra ölümüne rakımına çıkarım bekle kazıdım herşeyi bak iki elle birileri gelicek hadi bekle ip alıcak bile param yoktu asamadım kendimi dinle dinle manzara kül girdaba gül herşey erken hadi sistemi vur unut onlar seni kötü karalar umut bizleri kötü yaralar tükenen zaman bide mürekkep gömecegim hepsini kürek ver yanımıza gel yürekle gelemiyosan iki kilo yürek ye bana bak hey bana bi bak seni bitirmem elimde bi nakarat sonucu neydi bilmiyorum artık hiç bişey içmiyorum sessiz bir hayat sürecegim bir gün herkez gibi ölecegim nasibim kadarını görecegim benim olanı sadece sevecegim bak mermilerden uzak dur çocuk gençlik biter tuzak bu bana kimse bunları demedi ama herşeyi boşver sen uzak dur zaman yaralarını saracaktır gözlerine küller kaçacaktır dost dediklerinin çogu uçacaktır ölüm canını yakacaktır hiç birimiz masum degiliz zaten kafamda maden bitik bir halde zamanı geri sar ölüm bu halde sonuç bu anne yokuşmu nerde düşman olanlar pişman olanlar boşver onlar sadece karalar aramızdaki köprüler ve daglar var boşver zaten kötü buralar düşman olun yada olmayın ne yaparsanız yapın pişman olmayın tek suçlu benmişim gibi empati kurmadan düşman olmayın düşman olun yada olmayın ne yaparsanız yapın pişman olmayın tek suçlu benmişim gibi empati kurmadan düşman olmayın düşman olun yada olmayın ne yaparsanız yapın pişman olmayın tek suçlu benmişim gibi empati kurmadan düşman olmayın |
|
![]() |
![]() |
![]() |