|
![]() |
Zenka Mysterio - Aralık 21 (2) (Official Video) |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=jpaT0Re591A Sözler elim kolum bağlı avuç içlerim dolu yalnızlık değil umrumda aradığım başka bişey sandım çocukluğumdan kalma ufak bi sandık içinde tüm gülücük ve mutluluklar saklı ee tabi herkes gibi büyüyosun aslanım sonra aynaya bakıyorum gözüküyorum kaskatı bi odam var rutebet manzaralı bide yatağım içinden hiç çıkmak istemediğim sıcaklığım ama izin vermezler tek başıma boğulmama + ben anladım herkesi 21 inde donup kalan o vakte kadar umrumda değildi dünya ta ki o vakitte kadar duydum ölümü kulaklarımla hayatımı içiyorum fakat tadını alamıyorum hayatımı biçiyorum fakat kanını çıkartamıyorum hayatını yönlendiriyorum fakat ahını alıyorum hayatımı bitiriyorum fakat ruhumu çıkartamıyorum işte böyle karmaşık bi rüyadayım bana gece yaşamak varken ne yapayım günaydınları okuluda sevmezdim ne verdi ne anlattı kitapları hep kuruğun sonundaydık hayat sana bayat kalır günah işlemeye 11 inde başladım keşke arkadaşıma uymayıp o kekleri çalmasaydık çocuk aklımızla günah olmaz sandık gittikçe alıştık bataklığa o şekilde battık ellerinde kara yağlar düşer çocuk sanayide ellerinde yaralar mendil alırmısın abi be müzik yapmak için toplanırsın bi evde ellerinde yeşil poşetleri sarar beyni methlerde yumruklarında ulaşır yetmez tekmende elbet sıra sanada gelir kaçmayıp beklersen tek gelsende gelmesende fark etmez hayat dört bi yandan saldırır (zenka sakın düşme) Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir |
|
![]() |
![]() |
![]() |