![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar battle ile n kadar alakalı bilmiorm ama burada olması gerektiğini dşündüm bu c3n we cwr arasında hala battle de kalması gereken aptaca bir şey war isteyen inkar edeblir ama en güzeli bu konuyu burda kapatmak yapılan atışmalar clanca değil kişiseldir herkesin üzerine alınması gereken bi durum göremiyorum burda we biliyorum ki çoğu kişinn içinde bişey kaldı yenildiğini kabullnmekte bi erdemdir önemli olan sonunda yenmek de değil onucu kabullenmek bunları söylerken hiç bi kötü ni,yetim yok düşüncelerim bunlar we enim yaptıklarım aslında bana görede yapılmasıgerekenler..... peace!!!!!!! ---isteyene----- lütfen düşüncelerinizi paylaşın.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Acemisi
|
![]() yenilgiyi kabullenmek elbetde bir erdemlikdir.Ama ortada yapılan bi battle gibi kabullenilecek de bi durum yok.O sizin yaptıgınız battlelara cevap verenler bizim clanın altyapı elamanlarıydı ayrıca... Bencede bu cocukca bi haraketdi kapatılmalı.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Acemisi
|
![]() dorusunu sölemek gerekirse benim kimse umrumda değil ben işime bakıorum ama bu saatten sonra çankırıdan bi arkadaşıma aşağlayıcı şeyler sölenmiş olursa alırımayağımın altına bu siteyede giriş sebebimiz o ne kadar ahmak ve iş yapamadığını göstermek yada burnunuzun kalkıklığının boşa olduğunu anlatmak bu arada borz çok iyiysen we üst elemansan gel senle de görüşelim ilk yanlışı kendi grubundakli adamları k,üçümseyerek yapıyosun öyle demek yerine:: alışacaklar böle battle yapa yapa onlar daha yeni vs. diyebilirdin ..... grup anlayışınız süper k.bakmayın ama herkes kendisi için yapıyo bişeyler sizde komik ve ahmakça |
![]() |
![]() |
#8 | |
Forum Yenisi
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
|
|