![]() |
#1 |
![]() karmakarışık düşünceler sarmış etrafımı bir ordu misali işgal ettiler yaşamımı tutukladılar beni beynime kelepçeler ve vuruldu kilitler kaderimde yazılmış kötü kitabeler ve hitap ettiler beni çözemediler çözemezler istemediler kötülediler ve pes eden fikirler bırakıp beni gittler savaşmayı tercih etmediler oysa ne umutlar yazılmıştı düşüncelerime yıktılar ve gittiler kendilerini iyi hissetmediler ama mecbur olduklarını düşündüler ve bırakıp beni terkettiler iyimi etttiler kötümü ettiler kendilerini sorguya çektilermi bilmem ama çektilerse bildilerki kötü ettiler mücadele etmek zor geldi reddi çektiler ve ben etrafımı böyle görünce geldi aklıma kötü şeyler istifa edecektimki vazgeçtim zaten dilekçemi reddettiler beni etkilediler mücadele etmemi istediler ve ben mücadeleye devam ettim son kararımı verdim ekinoks tarihlerinde eşitlendi vakitler ve bendeki alametler iyiye doğru gittiler zor bir dönemde olduğumu anlamıştım üstüme geldiler adımı kötü sıfatlarla beraber sarfettiler severek yaptığım şeyleri bana kötü gösterdiler kötümüydü sevmek severek fiil icra etmek belliki yanlış anladılar yada hiç anlamadılar adımı kötü andılar hiç yerine koydular yerin dibine soktular ama artık çıkarttım kafamı ve baktım etrafa gerçek olan birşey göremedim tekrar sokacaktım kafamı ama kendimi iyi hissetmedim sirkildim kendime geldim iyi şeyler hayal ettim ışığı gördüm ona doğru gittim yürümeyi öğrenmiştim peşimden geldi kitleler ve ben mücadeleyi tercih ettim |
|
![]() |
![]() |
![]() |