![]() |
#1 |
![]() ARKADAŞLAR İSTERSENİZ Bİ BULUŞMA YAPALIM MADEM ÇOK RAP SEVEN,DİNLEYEN ARKADAŞ VAR TANIŞMIŞ OLURUZ DİYORUZ DÜŞÜNÜYORUZKİ : 18 HAZİRAN PAZARTESİ 17:30'DA AYARLIYALIM OLUR DERSENİZ YERİDE AYARLARIZ. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() uğur bence buluşma için erken yani 1 hafta fln daha beklenebilir çünkü öss yi bugün olduk daha yeni gelecek arkadaşlar olabilir biliyorsunuz ki en büyük bela öss 'ydi Allah'ın izniyle onu da bugün olduk biraz beklemeliyiz diye düşünüyorum en azından bu Çarşamba ya da Cuma gününe kadar perşembe günü bizim ortalama yükseltme sınavlarımız var.. |
![]() |
![]() |
#9 |
Serial bomber
|
![]() bence beklemenız qerekır sıte henuz yenı kurulmus temız we guzel bır sıte fakat. uye az. bence bekleyıN ben elımden qeldıgı kadar yayarım sıteyı cevrem sanalda qenıstır. sagoparap.org da super modluk gorewındeyıM ordan ankaralı cok arqım war party ıcın qelırler cankırıya yada bulusmaya zaten o ankdakılerın coguda cankırılı her neyse kolay qelsıN .benım onerım bu... |
![]() |
![]() |
#10 |
Azimli Üye
|
![]() bencede beklemek lazım şu anda site daha yeni kurulmuş ve açılmış hem şimdilik daha işi gücü olan insanlar var bence bu konu iyice konusulsun herkes çankırıda bu olaydan bahsetsin ve güzel bir organizasyonlada bulusalım eger ağustosta falanda yaparsak bu işi ben istanbuldan falan adamlar da getiririm güzel bişey yaparız birbirimizin fikirlerini alırız güzel olur hadi rastgele...
|
![]() |