Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Çankırı'da Hiphop
Connect with Facebook

C3N borz' dan cwr ye...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 07-09-2008, 09:57 PM   #1
borz
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 1
İletisim
Standart C3N borz' dan cwr ye...

Bakın arkadaslar saygınızı bozmayın önce.Ankaradanım diyosunuz başta ben olmak üzere kimse bilmiyo sizi :S..Battle atmak istiyorsanız önce insan gibi yaklasmalısınız.Biz burda ne bi idda içindeyiz nede milleti küçümser tavırlarımız var.Birimiz graffiti / resim yapar digerimiz rapini yapar kendi aramızda eglenmenin yanısıra bunun getirsi olarakdan da çankırıya bi katkımız daha olur eglenelim derken :D
Asıl kolpa sizsiniz.Biz bu sehir için ben 4, diger arkadaslar da en az 5 senedir bişeyler yapıyo.He ben belki bırakmak zorunda kaldım graffitiyi felan özel sebeplerimden ötürü.Ama su zamana kadar ilklerle dolu bi yasantımız oldu.İlk rap konseri vs. (lütfen tartısılmasın iyi yada kötüydü)
O senin saygısızca eleştirdigin vol 2 de millet iyice bütünleşmişti.Biri sahnede bi hata yapsa kimse onu kötü görmüyodu aksine o ortamda hersey yuvarlanıp gidiyodu.Yapılan battle'ın ardından omuz omuza sahneden iniyordu millet.Bizim clandan olmamasına ragmen arafla hipo bizi kırmayıp taa istanbuldan bi telefonumla geldiler hemde yolparalarını bile kendileri cıkararaktan.Bu kadar kişiyide ilk defa biz bi catı altında topladık o vol 2 nin tadı hala herkezin damagında.Yalan diyemez buna bi kişi bile.Şimdi bunu söylüyorum sakın ola ''iyiki bişi yaptınız her defasında vurgulamayın'' demesin kimse.O işin zahmetine katlandık şimdide meyvelerini bırakında rahatca yiyelim.İlerde çankırıda yeni nesil istedigi gibi hiphop ürünü giyip sokaklarda rahatca gezebilcekse bu bu 18yer6 ailesinin sayesinde ve bizler sayesinde olcakdır.
Senin burda bize laf atman cankırıya laf atmandır.Bunca emeği göz ardı etmendir.Cankırın resmi sitesine girip bizi saygısı bi sekilde battle a cagırmanız kendi seviyenizin bi göstergesidir.Hani sözde burda bi aileyiz ya (siteyi kastediyorum) burda bize yapılan bi yanlısa ailecek müdahale etmemiz gerekirken hala size kanka diyebilcek arkdaslarada selamlar. Ama sizde de suc yok sizi dolduranda kabahat.Banada bakmayın bi anda parlarım bundan sonra daha saygılı olun ki o derece saygı duyun.Clan dır felan boş işler biz iş için bi arada degiliz (tabiki bazı ideallerimiz var onlar ayrı bizde saklı)onlar benim kardeslerim ailem kimsenin laf etmesine izin vermem Hem clanım hem bu site sakinleri için gecerli bu kural.

saygılarımla C3N clan borz
borz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-09-2008, 10:05 PM   #2
arafyaren
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 125
İletisim

bu site kimse birbirine laf soksun,küfür etsin,kötü sözler kullansın diye açılmadı sanırım.bu lafları bi şahıs veya gruba söylemiyorum.ama gördüğüm o ki herkes başka bi konuda belli belirsiz biyerlere bi laflar söylüyo.biraz daha tarafsız ve saygılı olma çagrısı yapıyorum herkese.aksi takdirde site kimsenin uğramıyacağı ,uğrayanlarında birbirleriyle kavga edeceği bir yer olur çıkar.saygı kuralları çerçevesinde konuşmalar olması dileğiyle

Araf yaren
arafyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-09-2008, 10:15 PM   #3
cwr_newly
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

cwr_newly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 4
İletisim

hiç bişeyin nedenini sormadan sebepsiz yere yargı yapmayın battle da kullanılan kelimeler orda kalır bu işin benim gözümde taktiği bu rakibini ezik hissettirmek we sadece bu yapılan battle da kalır sizin partinize de dokundurma yapmadım onu sölememin de bi sebebi war o partinin ismini biraz daha araştır madem ankarayı okadar iyi biliosun onuda bul emin ol karşına da çıkarım oke !!!!,
araştır
benim bu siteye girip battle yapma gibi sebepsiz bi fantazim yok ......
ağzına weya aklına geldiği gibi konumasın kimse herşeyin bi sebebi war we ben 8 senedir rapin içindeyim we çok büyük isimlerle organizasyonlarım war saygıyı bilmesem yapamazdım!!!!! anlayana bunları sölüorum saçmalıo die düşünen hiç cvp yazmasın bundan sonra
cwr_newly isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-03-2010, 03:54 AM   #4
KANCA
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı

KANCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
İletisim

Alıntı:
cwr_newly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç bişeyin nedenini sormadan sebepsiz yere yargı yapmayın battle da kullanılan kelimeler orda kalır bu işin benim gözümde taktiği bu rakibini ezik hissettirmek we sadece bu yapılan battle da kalır sizin partinize de dokundurma yapmadım onu sölememin de bi sebebi war o partinin ismini biraz daha araştır madem ankarayı okadar iyi biliosun onuda bul emin ol karşına da çıkarım oke !!!!,
araştır
benim bu siteye girip battle yapma gibi sebepsiz bi fantazim yok ......
ağzına weya aklına geldiği gibi konumasın kimse herşeyin bi sebebi war we ben 8 senedir rapin içindeyim we çok büyük isimlerle organizasyonlarım war saygıyı bilmesem yapamazdım!!!!! anlayana bunları sölüorum saçmalıo die düşünen hiç cvp yazmasın bundan sonra
kimle çalıştın ankaradan? 8 senedir ankarada bu işin içindesin ben seni ilk defa duyuyorm.
KANCA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-09-2008, 11:08 PM   #5
Riyazat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

Riyazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

burda bize yapılan bi yanlısa ailecek müdahale etmemiz gerekirken hala size kanka diyebilcek arkdaslarada selamlar.

Borz ben bu adamlarla atıştım sitede sonrada arayı kurduk kanka-kardeş diye konuşuyoruz ... Kusura bakma ama ister istemez aLınıyorum sözün bana mı ????
Riyazat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2008, 12:23 AM   #6
cwr_newly
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

cwr_newly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
İletisim

atışmak düşman olmak mı dostum!!!
cwr_newly isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2008, 05:48 PM   #7
arafyaren
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 125
İletisim

bi konuya açıklık getirelim.ben kendi şahsıma kimsenin atışmasını ana konu olarak söylemedm.genel olarak sitede insanlar her konuda birbirine laf sokma olaylarına giriyor.benim kastım bundan yanaydı.yanlış anlaşılmasn
arafyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-04-2010, 09:25 PM   #8
Sfenks
Forum Kolik
Kullanıcı Avatarı

Sfenks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 120
İletisim

çok doğru sölemişin borz cwr emeğe saygı duyun sizde sizede saygı duyulsun içinizde çok delikanlı arkadaşlar var saygılar
Sfenks isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-04-2010, 10:44 PM   #9
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

08'in konusu uplamaya gerek yok.Konu kilit
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır