![]() |
#31 |
![]() yalansınız kendi ellerinizle kanıtladınız ufkunuz bu kadar dar ininizle sınırlısnız sahte hip-hop oyunlarıyla ewcilik oynadınız uzun sandıkalrınızı kardeşim dedikerlinize tattırırsınız fakımız ortada sanırım kardeşlik we hip-hop oyunu oynamamız yusufff yusufffff azuauzuauza |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
işimiz war gücümüz war gündüz çalışmak gibi namuslu bi suçumuz war c3n nerdeymiş gecenin bu saati acaba kimlerin sikini yalar asıl atışma nette olmaz dostum sizin giremediğinz sokaklarda sikime takmış olsam gelirdim kasabanıza alırdım ayağımın altına öğrenememişken crew clan farkını sizde mi oldu en büyük rap aşkı altında kaldığın için çalıntı laflarıyla tatmin edersin sen anca kendini style'nız ne die sorsam ne cewap alırım içinizde kalacak olan en büyük yalan düşünde yap clan farkını partilerimize çıkmak için göt yalayarak karşımızda ağlama sikkoma saygılarımla ..... |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
ayhhh fazla geldi sanırım 2 amele kolpa cewap için dşünmüyorum bile hazır cewap zekamla abibni mi aradın ne yazıyım die sölede abini uraştırma bekliorum bu saatte ezilecek akman style larınızı sustuğum anda arkamdan koşarak bana rap öğret diye koşturma !!!! by çöm dieri daha zaewkli istersen tabi cvp atarım mujk |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
tek cvp mani yazma ok? sölediklerini dawulcular da sölüo senin peace!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Forum Acemisi
|
![]() Alıntı:
adminği almışsınız kafaya ne içirdiniz lan siz bu yamağa kimleri koruycaksın daha aptalca kelime lugatınla eğer üzen istiosan kafiye düzenini edebiyatından öğren gel son noktayı koyarak kendini birinci seçen kafasında yalpalama tümcelerinde kaşarlığın aştı izini adı da gelmiş ankaraya merak etme sen sakın cwr herdaim ARKANDA her yerde şu patlak amını diktirecek clan mı ararsınız ne siktiğimde şaha kalk tadına warabilmen için sen yat duraklarda anırım bu gece geçmekte sıkıldığın anların sikildikerini fişde kesiyomuymuş önceden söylemeli berkant piçinin annesi küfür serbest (Y) |
|
![]() |
![]() |