![]() |
#11 |
![]() battle isteyene ben varım buyurur
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Aktif Üye
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Yenisi
|
![]() c3n , Seni YeNen BeN , Burda Kesilecek Senin Gövden , Daha Anca Laf Kalabıgı Yaptınız , Korktunuz Sanırım Benden , Ecel Terleri Döküceksiniz Beni görünce , Havalanırsınız Övülünce , Karanlıga Pusup Ağlarsınız Dövülünce , Bendeki Adamlar Lan Büyük Kafile, Rapler İse Büyük KAfiye , Fazla Konusmayın Cevap Atın Daha Bu Sözler Bile , Kucaklamataşına Yaslarım Sizi Grub yaparım İbine , Hadi Yürü Git Evine .... Kucaklar Götürürüm Sizi Eldivana , Sermaye Yaparım Kandırım Bi Kiraza , Aman Para Lazım Poponuz Gelmsin Nazara , Korkmayın sakıN Patlarsa Bi Yeriniz Kazara , Attım Zarlarımı Dubara , Cektim Hepinizi Duvara , Elİmdeki Uzi 'yi YAsladım Kafanıza , Hadi Sizde Söyleyin Sıctınız ALtınıza Cankırı'ya Soykırım , CwR Diye HAykırın , Ben Her Gördüğünüz Yerde Kaçın YaKalanıncada Bi Taraflarınızı Açın .. Kaşınmasın Götünüz Yoksa ALınacaktır Öcünüz Bukadar mı Gücünüz Hadi Bana Sövünüz ... Zuhahahahaa Son Verse Geldik Sizinle , Hadi Takılın Sizde Bizimle , Köyden Cıkma Rap Yapma Bana Gel yanıma İZinle , Biliyorsunuz Bunlar Size Az bile , Lafı Yediniz Artık Yürüyün Evinize , Selam Söyleyin Nenenize !!!! R-E-S-P-E-C-T _ (Küfürler Gercek Boyutta Değildir Sadece Diss İçindedir YOksa Aile Bireyine LAfım YOk ŞAhsına MArkaj ) STRes CwR! - Lütfen Adamgibi Adamlar Cevaplasın ugrasamam! Mesajlar birleştirilmiştir.By_KüLFeT Konu By_KuLFeT tarafından (07-06-2008 Saat 11:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Acemisi
|
![]() C ... W ... R .. başladı bak her gele bu insan sözlere sense dünkü gebe kimi rap yapar evde kimisi yapar sokakta ben sokaktaki cocuk sende evdeki moruk ya da gangstasındır mafia coluk cocuk.. sadece sahnede olmaz oyunculuk sözde sizin cetelere yolculuk .. ( kısa 2 dkda yazdım sözler diss içindir genel degildir ) |
![]() |
![]() |
#16 | |
Forum Yenisi
|
![]() Alıntı:
Bu Dissmiydi Anlamadım , D0stm Sen COk Saçmaladın , ama Benden Kaçamadın , Benim Diss'i Dinleyince Kesn Affalladın , Coluk Cocuk Demişsin Sanırım Bana , Gerçi Sözlerin anlaşılmıyor Dallama , Bence Bırak Rapi Sallama , Al Eline Bi BAğlama , Sen Cal sen OYna , Şehrazat Gibisin Girersin PArayla Koyna , bu Sözlerim Alayınıza ... 0yunculugu Nerden Karıstırdın , Cümle Bulamadın KAfiye Arştırdın , Kendinle Çelişme Kancık , Susda Beni Dinle Birazcık .. kaRşındaki Ben Stress , Herkez Diyor Chintki'nin Sesini Kes , Nede Olsa Sen Diyecen Pes , Bu Sözler Benden Sana Ders , gercek BAttle İStersen Ankara Karanfil Adress , Olmayan Beynine Cek Bi Res , Bunlar Olsun Sana Test , Tamam ADamım Sesini Kes .. Chintiki Eline Verdim Siki , Bu Dis Sana İki , Tamam SAglam Clan Sizinki , Ama Asıl RAp bizimKi , Daha Yazma Bana KAfiye , Yenemezsin Olm NAfile , Üstüne Sogu Su İç , SOnra S.git Evine ....! Peace Stres! |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Acemisi
|
![]() haa haa güleyim daha da neler bana diss atmıs kerhanedekiler üc bes kişi toplansanız gideceginiz yer sadece meyhane biz sahnelerde cosarken siz baka kalırsınız aşalanırken hem rüyanız olur bizim yasadıklarımız siz ne kadar arzulasanızda ulasamazsınız yetmez rapiniz tracklarıza gelen yorumlara imkansızlıktan yakınırsınız benim bildigim hiphop önce ruhta baslar siz daha bunu dahi anlamazsanız nasıl yapılır sarkılar anca sizi yalakalarınız alkıslar hep özgürlük isterseniz rap yaparken ama iki kıza ruhunuzu satarsınız tek askım rap dersiniz rap dısında herseyi canınızı verirsiniz ne mc ne de beatmaker yıllar oldu bu işleri bırakalı dersin iyi etmişsin yapamıyordun zaten ama bunu yürekten dahi diyemezsin sende bilirsin mc degilsin anlamazsın ne mix ne de mixajdan ama cok güzel anlarsın kızların makyajından mclik dedigin olmaz cubuk mikrofona bögürmekle ne de saklabanlık yapıp elalemi güldürmekle işin ne zmaan ögrenirsin bilmem bunları görür mü bu chin bunları arasanda kayıt yapma yolları keserim o mikrofon tutan kolları -- 2.ydi dedigin gibi sonuncu dissimdi Konu RapubliX tarafından (07-07-2008 Saat 12:11 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |